Adelina Pestri╚Ťu a fost cerut─â de so╚Ťie. Cum a reac╚Ťionat Virgil c├ónd a aflat c─â va fi tat─â

simeon stalpnicul png
Adelina Pestri╚ŤuFoto Instagram

Adelina Pestri╚Ťu va deveni mam─â, iar acest lucru i-a bucurat pe prietenii virtuali. Fosta prezentatoare tv a povestit cum a aflat c─â este gravid─â, dar ╚Öi cum a reac╚Ťionat iubitul ei la vestea c─â va deveni tat─â. Vedeta a fost cerut─â de nevast─â de c─âtre Virgil, iar ea a acceptat imediat.

Adelina Pestri╚Ťu ├«╚Öi va ├«ndeplini cel mai mare vis al ei ╚Öi va deveni m─âmic─â. Vedeta a povestit cum a sim╚Ťit c─â este ├«ns─ârcinat─â, dar ╚Öi cum iubitul ei nu a crezut-o ini╚Ťial ╚Öi a mers la farmacie pentru a-i mai cump─âra ├«nc─â dou─â teste de sarcin─â. Am├óndoi au fost emo╚Ťiona╚Ťi ╚Öi au ├«nceput s─â tremure. 

Virgil s-a ├«ntors de trei ori ├«napoi ├«n locuin╚Ť─â atunci c├ónd s-a preg─âtit s─â mearg─â la farmacie, semn c─â a fost tulburat de aceast─â veste. Adelina a m─ârturisit c─â este con╚Ötient─â c─â din acel moment vor avea responsabilit─â╚Ťi mai mari, ├«ns─â bucuria de a fi p─ârin╚Ťi este mult mai important─â.

ÔÇ×├Änc─â n-am investit ├«n haine de gravidu╚Ť─â, acum umblu cu fermoarul descheiat la pantaloni. ├Äl alint Bebelino.  ├Ämi imaginam momentul de dinainte s─â se ├«nt├ómple. Am avut o b─ânuial─â c─â se ├«nt├ómpla ceva ╚Öi am luat un test de sarcin─â. A╚Öteptam, s─â v─âd dac─â vine confirmarea sau nu. V─âd c─â se ├«nro╚Öe╚Öte prima linie foarte repede ╚Öi a doua, a╚Öa, c─â e ceva timid. Am zis c─â este expirat. M─â duc la Virgil ╚Öi ├«i spun c─â am o veste ╚Öi i-am spus direct c─â o s─â avem un copil. El era cu cu╚Ťitul ├«n m├ón─â, t─âia ceva. Mi-a zis c─â glumesc ╚Öi am v─âzut cum se ├«ng─âlbenise la fa╚Ť─â. Nu ╚Ötiam dac─â s─â m─â ╚Ťin eu de ceva s─â nu cad de emo╚Ťii sau pe el. Era o stare de super-mare fericire, amestecat─â cu panic─â. Virgil a zis c─â se duce la farmacie s─â mai ia dou─â teste de sarcin─â. Cred c─â s-a ├«ntors de trei ori c─â tot uita ceva. Tremura tot, dar ├«ncercam s─â ne st─âp├ónim emo╚Ťiile, ca s─â fim ni╚Öte oameni maturi. Am sim╚Ťit c─â trecem la un alt nivel. Intervin responsabilit─â╚Ťile majoreÔÇŁ,  a m─ârturisit Adelina Pestri╚Ťu la Teo Show.

Ve╚Ötile bune continu─â s─â par─â pentru Adelina Pestri╚Ťu. Ea a declarat c─â b─ârbatul pe care-l iube╚Öte ╚Öi care i-a oferit un copil a cerut-o de so╚Ťie ╚Öi urmeaz─â s─â se c─âs─âtoreasc─â. 

ÔÇ×Da, m-a cerut de sotie. Mi-a cazut capul cand m-a cerut de sotieÔÇŁ,  a spus ea.

Adelina ╚Öi Virgil formeaz─â un cuplu de mai bine de un an ╚Öi au ╚Ťinut cret acest lucru mult timp. Vestea c─â este ├«ns─ârcinat─â a fost fpcut chiar de ea pe re╚Ťelele de socializare chiar de ziua ei, pe 2 februarie 2018. 

simeon stalpnicul png
Adelina Pestri╚Ťu ╚Öi Virgil StebleaFoto Instagram

"V├órst─â de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam s─â-l primesc vreodat─â. Eu ╚Öi iubitul meu, Virgil, suntem ferici╚Ťi s─â ├«mp─ârt─â╚Öim cu voi vestea c─â vom deveni p─ârin╚Ťi. Fericirea noast─â este cu at├ót mai mare cu c├ót ├«n cur├ónd vom s─ârb─âtori ╚Öi un an de rela╚Ťie. Suntem cople╚Öi╚Ťi de emo╚Ťii ╚Öi abia a╚Ötept─âm s─â treac─â cele 6 luni r─âmase p├ón─â vom fi trei. Sper─âm s─â ne descurc─âm bine ├«n rolul de p─ârin╚ŤiÔÇŁ, spunea Adelina Pestritu pe contul ei de Facebook.

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
BeFunky collage (35) jpg
FotoJet (5) jpg
5 front bac toata clasa jpg
teodora alex insula iubirii3 png
image
image
image
image
Dr Alban jpeg
andy fletcher jpg
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png