Adelina Pestrițu a primit o pisică Sphynx după ce a pierdut-o pe Nobby: "Suntem topiți!"

Ultima actualizare:

    Adelina Pestrițu ne-a prezentat noul ei companionfoto: Instagram
Adelina Pestrițu ne-a prezentat noul ei companionfoto: Instagram

Adelina Pestrițu (34 de ani) a suferit o pierdere imensă, recent, când cățelușa ei, Nobby, a trecut în neființă, fiind răpusă de cancer. Patrupedul, în vârstă de 11 ani, s-a stins din viață chiar de Ziua Îndrăgostiților, lăsându-și stăpâna îndurerată. La aproape o lună de când a pierdut-o pe Nobby, soțul Adelinei i-a făcut acesteia o surpriză de zile mari, pentru a-și alina dorul după cățelușa ei mult iubită.

Adelina a primit cadou de la Virgil Șteblea un pui de pisică Sphynx, care poate ajunge și la la 1000 de euro, în funcție de pedigree. “Dragii mei prieteni, astăzi vreau să vă fac cunoștință cu noul nostru prieten. El este RA, un Sphynx de numai 4 luni, pe care l-am primit în dar de la Virgil. RA a venit în viața mea după o pierdere care mi-a lăsat un gol imens în suflet. Pe Nobby nu are cum să o înlocuiască nimeni și nimic, o simt pretutindeni! Dar mergem înainte cu speranța că dorul de ea să ne fie alinat în timp, se spune că el le vindecă pe toate”, a declarat bruneta, pe pagina ei de socializare. Puiul de pisică fără blană s-a acomodat deja cu noua lui familie.

“RA se simte deja foarte bine în familia noastră, iar de noi nu mai zic, suntem topiți. Sphynx-ul este o specie rară și sensibilă, dar deosebită și cu multe calități. Sper să-l primiți cu căldură aici, în familia noastră online, și asta nu doar pentru că fizic, din lipsa blăniței, are nevoie de ea, ci mai ales pentru că este un suflet care se hrănește și creste frumos doar cu iubire”, a mai spus Adelina, foarte mândră de noul ei animal de companie.


    RA este un puiuț de 4 lunifoto: Instagram
RA este un puiuț de 4 lunifoto: Instagram

Citește și:

Anamaria Prodan și-a luat pisică Sfinx de 500 de euro. Enzo e vedetă pe Internet

De ce a murit Nobby, cațelușa Adelinei Pestrițu? "Te plâng și caut energia ta bună peste tot"

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net