Adelina Pestriţu, criticată după ce şi-a schimbat look-ul

Ultima actualizare:

    Adelina PestriţuFOTO: Arhiva personală
Adelina PestriţuFOTO: Arhiva personală

După ce a renunţat la postul de prezentatoare a emisiunii ''Wowbiz'' de la Kanal D, Adelina Pestriţu a plecat într-o binemeritată vacanţă în America. La întoarcerea în ţară, bruneta a considerat că e momentul pentru o schimbare radicală de look.

Adelina Pestriţu reuşeşte să îşi surprindă prietenii virtuali cu fiecare fotografie pe care o publică pe contul personal de Facebook. Recent, vedeta a trecut pe la salonul de înfrumeţare de unde a ieşit cu un look nou.

De data aceasta, ea s-a transformat radical dIn cauza şuviţelor albastre pentru care a optat. Însă fanii nu au fost extrem de încântaţi de rezultat şi au criticat-o că se urâţeşte pe zi ce trece, mai ales că Adelina nu s-a vopsit şi a ales extensii de păr.

Adelina Pestrițu a ajuns noaptea la Spitalul Militar ROL 2 jpeg

"Părerea mea e că nu îţi stă bine cu culoarea asta pentru că ai tenul închis şi părul scurt", "Sincer nu îţi stă bine, dar cum nu mai ştii ce să faci că să ieşi din tipar, te schimonoseşti, ''Mie nu îmi place, dar dacă ţie îţi place este ok, ai cerut părerile noastre şi am spus-o şi eu pe a mea'', '' Vedeţi că Delia a trecut la culoarea blondă de când toate au început să se facă colorate. Cred că nu mai este aşa la modă'', ''Nu vreu să fiu rea, dar nu demult ţi-ai schimbat look-ul acuma nu mai ştii ce să faci?'', ''Îţi faci tot timpuL schimbări,dar la sprâncenele alea nu ai de gând să îţi faci nimic ? Sunt oribile'', au fost mesajele fanilor virtuali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net