Adelina Pestrițu și-a pierdut contul de Instagram. Mesajul disperat al vedetei: "Dintr-o dată a dispărut. Sper să se rezolve"

2 mai 2021
image
Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu trece printr-o situație complicată: contul ei de Instagram a dispărut. Vedeta a publicat un mesaj de pe contul soțului ei, Virgil Șteblea, și și-a anunțat fanii cu privire la această problemă.

„Dragii mei, dacă mă căutați pe contul meu de Instagram să știți că am întâmpinat o problemă, nu știu ce s-a întâmplat cu el. Se lucrează. Sper să revin cât mai curând. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, dar chiar nu ține de mine. Dintr-o dată a dispărut. Sper să se rezolve cât mai curând! Se lucrează intens la asta. Cum am detalii, vă anunț”, este mesajul dat de vedetă pe contul de Instagram al lui Virgil Șteblea.

image

Adelina Pestrițu (37 de ani) are 1,7 milioane de followers doar pe Instagram, iar de curând era implicată într-o campanie umanitară de răsunet. În doar câteva zile, Adelina reușise să adune donații importante pentru Mihăiță, un băiețel care suferă de Amiotrofie Spinală Tip-II (SMA-II), o boală nemiloasă, care netratată îl va face pe Mihăiță să nu poată să își mai ridice capul, să mai înghită și eventual să mai respire. Tratamentul este ZOLGENSMA, care costa $2.125.000.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg