Adelina Petriţu, însărcinată? Detaliul care ridică semne de întrebare

3 februarie 2015
image
Acesta este comentariul pe care Mădălina i l-a lăsat Adelinei, la o imagine în care apare singură

Weekendul trecut, Adelina Pestri┼úu (28 de ani) ┼či-a s─ârb─âtorit ziua de na┼čtere cu mare fast, ├«n compania a 200 de persoane ┼či a iubitului ei, Speak.

Ulterior, prezentatoarea TV a publicat zeci de imagini de la eveniment, pe re┼úelele de socializare, ocazie cu care a fost felicitat─â de zeci de prieteni care nu au avut ocazia s─â vin─â la ziua ei de na┼čtere.

Printre ace┼čtia se num─âr─â ┼či "veveri┼úa" M─âd─âlina, de la trupa RedBlonde, care i-a scris Adelinei c├óteva cuvinte pe Instagram. ├Än comentariul ei, pe l├óng─â felicit─ârile de rigoare, blonda las─â s─â se ├«n┼úeleag─â c─â Pestri┼úa ar fi... ├«ns─ârcinat─â. "Pupici la to┼úi 3", este comentariul ei la o imagine ├«n care bruneta apare singur─â ├«n fotografie.

adelina pestritu jpeg
Acesta este comentariul pe care Mădălina i l-a lăsat Adelinei, la o imagine în care apare singură

"La mul┼úi ani frumo┼či ┼či plini de s─ân─âtate! Felicit─âri pentru perseveren┼ú─â, evolu┼úie ┼či mai ales pentru onestitate: mi-aduc aminte cum, acum vreo 4-5 ani, ├«n backstage-ul unui platou oarecare, m-ai salutat cu un z├ómbet larg ├«napoi ┼či am f─âcut cuno┼čtin┼ú─â. Ai r─âmas de atunci neschimbat─â. Pupici la to┼úi 3", a scris M─âd─âlina.

Adelina Pestri┼úu ├«┼či dore┼čte foarte mult copii

Adelina ┼či Speak au o rela┼úie de aproape un an ┼či au ├«nceput deja s─â-┼či fac─â planuri de c─âs─âtorie, ba chiar ┼či-au ales ┼či na┼čii: M─âd─âlin Ionescu ┼či so┼úia lui, Cristina ┼×i┼čcanu. ├Än aceste condi┼úii, nu ar fi de mirare dac─â prezentatoarea TV ar fi ├«ns─ârcinat─â, mai ales c─â a declarat, ├«n repetate r├ónduri, c─â ├«┼či dore┼čte foarte mult s─â devin─â mam─â.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg