Adevărata vârstă a Oanei Roman

Ultima actualizare:

    Oana Roman a fost la detoxifiere în Turciafoto: arhiva personală
Oana Roman a fost la detoxifiere în Turciafoto: arhiva personală

Oana Roman a intrat pe mâna medicilor din Turcia. Vedeta a acceptat să intre într-un program de detoxifiere de o săptămână, însă din prima zi a avut probleme. Pe lângă faptul că nu poate rezista fără cafea, băutută interzisă în timpul curei, specialiştii au sfătuit-o ceea ce ştia deja, să mai slăbească. În plus, aceştia i-au dat vestea tristă că vârsta ei biologică este alta decât cea din buletin.

Oana Roman (39 de ani) a invocat că nu poate să slăbească din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut în trecut. Este vorba despre operaţia de cezariană pe care a suferit-o în urmă cu doi ani şi cele trei intervenţii ulterioare la nivelul abdomenului de pe urma cărora a avut foarte mult de tras.  Mezina familiei Roman s-a aflat în Turcia la detox, unde timp de o săptămână ar fi trebui să bea doar sucuri de fructe şi legume, însă încă din prima zi totul i s-a părul un calvar. Vedeta a cerut să bea cafea, iar până să ajungă la hotel să intre în program ar fi vrut să mânânce shaorma sau kebab, preparate de fast food pe care chiar Oana Roman spunea că nu obişnuieşte să le consume. Specialiştii nu au convins-o că ar trebui să facă ceva pentru organismul ei nici atunci când i-au spus că vârsta  sa biologică este 48 de ani, adică corpul ei este mai bătrân cu nouă ani, decât în buletin.  

Oana Roman s-a răsfăţat în Turcia
Oana Roman s-a răsfăţat în Turcia

Oana Roman spunea recent că oamenii au o părere proastă despre ea în urma a ceea ce s-a scris despre ea: "Atât s-a spus despre mine că arăt într-un anume fel, încât oamenii și-au creat o imagine despre mine prin prisma a ceea ce alții le-au spus. Nu au mai trecut imaginea prin filtrul minții și ochilor lor. Au luat de bun ceea ce li s-a spus și s-a împământenit în mintea lor o imagine creată de alții. Ani de zile li s-a spus că sunt o grasă care mănncă shaorma...pe toate canalele posibile s-a transmis această imagine în mod repetat și obsesiv. S-au scris articole, s-au făcut bancuri, s-au desenat caricaturi. (...) Oamenii au rămas în minte cu această percepție”, spunea vedete care de curând a demonstrat că din când în când mai păcătuieşte cu câte o shaorma. 

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg