Adev─âratele motive pentru care Andra nu mai e la ┬źVocea Rom├óniei┬╗. De ce i-a luat locul Horia Brenciu

24 iunie 2019
image
Andra, pe scaunul de la "Vocea României"

ÔÇ×Inevabitabil va fi bineÔÇŁ este unul dintre refrenele c├óntate de Andra, care nu va mai face parte din juriul emisiunii ÔÇ×Vocea Rom├ónieiÔÇŁ, de la PRO TV. Click! a aflat care sunt adev─âratele motive pentru care Andra a ie╚Öit din acest proiect ┼či care sunt priorit─â┼úile artistei ├«n urm─âtoarea perioad─â.

Săptămâna a început cu o veste-șoc: Andra nu va mai face parte din proiectul "Vocea României" (PRO TV), fiind înlocuită de Horia Brenciu, care lasă astfel "X-Factor" (Antena 1) pentru o dragoste mai veche, emisiunea de talente de la PRO TV.

├Än ultima vreme, Andra (32 de ani) a ├«mbinat cariera muzical─â cu cea din televiziune. Astfel c─â de la ÔÇ×Rom├ónii au talentÔÇŁ, a ajuns s─â fac─â parte din juriul emisiunii ÔÇ×Vocea Rom├óniei juniorÔÇŁ ┼či apoi din cel de la ÔÇ×Vocea Rom├ónieiÔÇŁ. ├Äns─â din sezonul 9 ea nu va mai face parte din echipa de la ÔÇ×VoceÔÇŁ, iar sursele noastre ne-au m─ârturisit c─â ar fi f─âcut acest anun┼ú ├«nc─â din martie, c├ónd a fost invitat─â la postul Digi FM. Click! ├«╚Ťi spune ├«n continuare patru motive pentru care Andra nu mai face parte din juriul emisiunii de la PRO TV.

image
Horia Brenciu a plecat de la Vocea României în 2014

Andra va petrece mai mult timp cu familia și va cânta

1. Familia. De┼či este mai mereu al─âturi de so┼úul ei C─ât─âlin M─âru┼ú─â (41 de ani) care se ocup─â ├«ndeaproape de cariera ei muzical─â, Andra petrecea pu┼úin timp cu copiii lor. Astfel c─â au decis s─â renun┼úe la acest proiect ┼či pentru a sta mai mult timp ├«mpreun─â cu David (8 ani) ┼či cu Eva (3 ani), cei doi pitici ai familie. Andra ├«i vedea tot mai rar ┼či de multe ori prin culisele emisiunilor la care colabora.

2. Concertele ÔÇ×Tradi┼úionalÔÇŁ. Andra a f─âcut istorie cu turneul ÔÇ×Tradi┼úionalÔÇŁ ┼či a umplut s─âli ├«ntregi. ÔÇ×Are succes cu acest proiect ┼či anul acesta, c├ónd trebuie s─â c├ónte la Cluj Napoca pe 1 Decembrie, ar fi trebuit s─â fie ├«n juriu la ÔÇ×Vocea Rom├ónieiÔÇŁ. A preferat s─â aib─â concertul la care s-au v├óndut toate biletele. Turneul a mers foarte bine ┼či nu trebuia s─â renun┼úe la el. Decizia a fost luat─â ├«n echip─â, ├«n familieÔÇŁ, ne-au surse apropiate cuplului M─âru┼ú─â.

image
Andra, pe scaunul de la

Andra a semnat contracte de publicitate și are numeroase colaborări

3. Reclame noi. De cur├ónd, Andra face reclam─â unui lan┼ú de magazine cu care a ├«nceput un alt turneu ┼či nici pentru alte proiecte tv nu mai avea timp. Turneul se nume┼čte ÔÇ×Turneul Carrefour ÔÇô live and crunchyÔÇŁ ┼či au semnat pentru tot anul, a┼ča c─â Andra va fi ocupat ┼či cu acesta. Probabil c─â onorariul este destul de mare ┼či c─â fanii vin pentru solista lor preferat─â.

4. Piesele muzicale. ├Än ultima vreme, Andra a lansat mai pu╚Ťine piese, fiind ocupat─â cu emisiunile tv. Pentru ÔÇ×Rom├ónii au tralentÔÇŁ era plecat─â c├óteva s─âpt─âm├óni pentru preselec┼úii, la fel ┼či pentru ÔÇ×Vocea Rom├ónieiÔÇŁ ┼či atunci solista a decis s─â renun╚Ťe la emisiune. De cur├ónd a lansat o pies─â nou─â, o colaborare cu Descemar Bueno la melodia ÔÇ×CamarreoÔÇŁ ┼či trebuie s─â o promoveze ├«n spectacole.

Citește și:

Prima reac╚Ťie a lui Horia Brenciu dup─â ce a revenit la ÔÇ×Vocea Rom├ónieiÔÇŁ

CLICK! Live Ce l-a atras pe C─ât─âlin M─âru╚Ť─â la Andra. Apreciaz─â acelea╚Öi lucruri ╚Öi dup─â 10 ani de c─âsnicie

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png