Adevăratul motiv al despărţirii trupei Hi-Q. Florin Grozea rupe tăcerea

Ultima actualizare:

    Florin Grozea, Dana Nălbaru şi Mihai SturzuFoto: Arhiva personală
Florin Grozea, Dana Nălbaru şi Mihai SturzuFoto: Arhiva personală

Trupa Hi-Q a fost una dintre cele mai îndrăgite formaţii româneşti şi a avut numeroase hituri. Însă în vara lui 2013, după 18 ani de activitate, Dana Nălbaru, Mihai Sturzu şi Florin Grozea au pus punct grupului.

Niciunul nu a vrut să comenteze prea mult despărţirea şi nu au divulgat motivele pentru care Hi-Q au decis să nu mai cânte împreună. Florin Grozea a decis însă că e momentul să rupă tăcerea şi a explicat că nu mai aveau timp să se ocupe de formaţie ca înainte. Mai mult, el a subliniat că unul dintre motivele destrămări a fost intrarea în politică a lui Mihai. 

"Nu suntem în aceeaşi situaţie ca în trecut. În momentul de faţă proiectul Hi-Q este încheiat definitv. Am hotărât asta când am împlinit 18 ani de Hi-Q. Asta înseamnă că nu vor mai exista concerte sau melodii noi. Intrarea în politică a lui Mihai Sturzu e unul din motivele destrămării. Dar noi trei ne-am dat seama în ultimii doi ani de zile că nu prea mai aveam timp de trupa Hi-Q. Ne-am dat seama că nu mai puteam face lucrurile la nivelul la care era obişnuită lumea. Nu reuşeam să ne adunăm pentru a crea melodii noi şi pentru a merge la concerte. Am hotărât că decât să o întindem ca pe o perdea, mai bine să oprim proiectul pentru a nu dezamăgi oamenii. Aceştia aşteptau lucruri noi din partea noastră, iar noi nu aveam timp", a dezvăluit Florin pentru ziarulring.ro.

Cu toate că acum nu se gândeşte să urce din nou pe scenă, cântăreţul nu exclude această variantă. 

"Deocamdată, nu am planuri de acest gen. Dar sunt tânăr şi, cel mai probabil, voi reveni în muzică într-un proiect solo. Eu am spus în mod public că momentan nu mă interesează treaba asta, deci nu am avut oferte. Dar când o să vreau să mă apuc de muzică din nou, nu o să fie probleme cu ofertele. Am o experienţă şi cred că asta îmi deschide toate uşile. De un an mă ocup de agenţia online şi încă nu simt nevoia de mai mult!", a adăugat acesta.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net