Adevăratul motiv al divorţului soţilor Niculescu. Detalii nebănuite despre relaţia lor

image
Claudiu Niculescu şi Diana Munteanu au divorţat la sfârşitul anului trecutFoto: Marian Iliescu

Anul trecut s-a încheiat cu un divorţ răsunător în lumea vedetelor: Diana Niculescu (36 de ani) anunţa, sec, că s-a despărţit de Claudiu Niculescu (38 de ani), fără să precizeze însă motivele destrămării căsniciei ei.

La mai puţin de o lună de când soţii Niculescu au divorţat, ies la iveală detalii nebănuite despre mariajul celor doi. Potrivit ziarului Ring, adevăratul motiv ce a dus la încheierea căsniciei de şapte ani este o relaţie extraconjugală.

Mai exact, Claudiu Niculescu ar fi înşelat-o pe Diana Munteanu, care i-a dăruit un băieţel ce are acum patru ani.

O fostă iubită de-a sportivului susţine că în viaţa antrenorului la CS Mioveni exista o altă femeie de mult timp, iar Diana nu a mai putut suporta situaţia şi a pus punct.

„Şi cu Diana a procedat exact cum a făcut şi cu celelalte soţii, când, înainte să se despartă, trăia de un an cu altcineva. Când s-a cuplat cu Diana, Claudiu era despărţit de Lidia de doi ani şi jumătate, însă, înainte să divorţeze de ea, a avut tot felul de relaţii timp de un an", a povestit fosta iubită pentru sursa citată.

„Trebuie să ai o superintuiţie. Şi în cazul Dianei, să stea el un an cu alta... Iar Diana nu e proastă. Că el, culmea, nu se îndrăgosteşte de proaste, dar, la un moment dat, uită asta. Diana ştia ce risc îşi asumă. El are infidelitatea în sânge şi duce o luptă interioară între bărbatul model care se chinuieşte să fie şi cel oricând cu ochii după altele. Degeaba luptă, pentru că tot scapă şi calcă strâmb. Şi pentru că e un bărbat slab, nici nu are curajul să pună piciorul în prag şi să se despartă", a mai spus femeia a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
un vehicul blindat cu personal militar,  la punctul de frontieră Verkhny Lars din Osetia de Nord Foto: Twitter/ @zonov_sl
Camera mortuară a lui Tutankhamon FOTO Hanaa Habib/EPA via The Guardian
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg