Adevăratul motiv pentru care Antonia nu și-a putut vedea fiica, în Italia

20 iunie 2017
article img
Antonia, sexy la 28 de ani, după trei sarcinifoto: arhivă personală

Antonia a fost luni, 19 iunie, ținta acuzațiilor socrului ei, Ciro Castellano. Acesta din urmă i-a reproșat artistei că nu și-a mai văzut fiica de aproape zece luni, deși le desparte doar un drum de o oră și jumătate cu avionul.

Antonia și familia lui Vincenzo Castellano, cel care încă îi mai este soț în acte, se află în război deschis de aproape patru ani. Miza este custodia fiicei lor, Maya, care trăiește în acest moment în sudul Italiei, cu familia tatălui ei.

Recent, Ciro Castellano, socrul artistei, a acuzat-o pe Antonia că nu și-a făcut timp să-și viziteze fiica din luna august a anului trecut. ”10 luni au trecut şi comentaţi singuri acum. Nu am nimic cu Antonia. A născut, are treabă, a avut emisiuni. E mama ei, dar nu avut timp 10 luni, o oră jumate cu avionul, hai! Maya a fost foarte bucuroasă să o vadă pe Antonia, e mama ei, mi se pare normal”, a declarat Ciro Castellano la Antena Stars.

article img
Antonia şi-a vizitat recent fetiţa în Italiafoto: arhiva personală

Motivele pentru care iubita lui Alex Velea nu a putut călători în Italia nu sunt un mister pentru nimeni. Vedeta a fost însărcinată cu cel de-al treilea copil, Akim, pe care l-a născut la începutul lunii decembrie a anului trecut. Apoi a început repetițiile pentru show-ul ”Uite cine dansează”, de la Pro Tv, din care a fost eliminată în luna aprilie.