Adevăratul motiv pentru care George a plecat de la “Bravo ai stil”!

Ultima actualizare:

  George este cel mai nou designer din showbizFoto: arhivă personală
George este cel mai nou designer din showbizFoto: arhivă personală

Anul acesta nu i-a mers foarte bine lui George Papagheorghe (35 de ani) în televiziune, căci după ce a părăsit Antena 1 pentru Kanal D, apariţiile sale n-au fost foarte constante. Jorge sau George, cum i se spune acum, ne-a vorbit despre muzică şi despre afacerea cu pijamale, dar și despre colaborarea cu Kanal D.

Click!: Ce mai face George Papagheorghe?

George: Puţin obosit, dar bine! Tocmai am lansat piesa şi videoclipul „Podul de piatră”, la Panda Music. Muncesc mult! Sunt concentrat pe muzică şi pe colecţia de pijamale pe care am lansat-o (n.r. în octombrie).

Care este cea mai scumpă pijama şi cel mai ieftin articol din colecţia ta?

899 costă un halat. Cea mai ieftină este o bustieră care costă 149 de lei.

Chiloţi ai?

Am şi chiloţi, din mătase! (râde)


  George a lansat o colecție de pijamalefoto: arhivă personală
George a lansat o colecție de pijamalefoto: arhivă personală

Ai deschis un magazin sau totul se desfășoară pe Internet?

Momentan sunt concentrat pe vânzarea online. Pentru că ăsta este viitorul.

Ce ai făcut cu emisiunile, cu televiziunea?

Televiziunea am lăsat-o pe planul al doilea, pentru că am proiectele de suflet, cu muzica şi cu studioul, dar şi proiectul cu pijamalele, care este benefic.

Nu a avut succes emisiunea „Super Potriveala”, pe care ai prezentat-o la Kanal D? (n.r. s-au difuzat doar două ediții în septembrie)


  George a prezentat doar două ediții din
George a prezentat doar două ediții din

Nu ştiu dacă nu a avut succes, dacă a fost difuzată doar de două ori... Nici nu ne puteam da seama. Deocamdată eu sunt fericit, mă bucur de viaţă.

De la „Bravo, ai stil” de ce te ai retras?

Pentru că aveam nevoie de mai mult timp, ca să mă ocup de colecţia de pijamale. Şi pentru că trebuia să am mai mult timp să cânt, să merg în concerte şi să creez, să compun muzică.

Unde te vor vedea fanii de Revelion?

Am două variante, voi afla abia la sfârşitul săptămânii unde merg să cânt. Probabil Bucureşti şi Oneşti. Dar nu e vorba de bani, care dă mai mult.

Cu cine mai colaborezi muzical?

Deocamdată lucrez pentru mine. Am o echipă nouă la studioul de înregistrări.

Crezi că a fost un eşec colaborarea ta cu Kanal D?

Din contră, o consider un plus!

Cei din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, tot aduc vorba de tine, semn că le-ai rămas în memorie şi că ai ştiut să faci show.


  Victor Slav, George și Bogdan Vlădău le dădeau
Victor Slav, George și Bogdan Vlădău le dădeau

Am ajuns regretatul George de la „Te cunosc de undeva”(râde). Foarte multă lume îmi scrie pe Facebook, pe Instagram. Acum trebuie să le spun că am făcut canalul de YouTube George România şi am început să pun acolo episoade de vlog. Nu am timp, dar m-am apucat şi de vlog. Mi-au scris mulţi că le e dor de mine la „Te cunosc de undeva”.

Spune-mi, te vei întoarce la anul la o nouă televiziune, poate la Antena 1?

Nu am nici o propunere, nu am nici o ofertă, momentan!

Anul viitor va fi anul reality-show-urilor. Nu te-a tenta să pleci să mori de foame prin junglă sau să îți testezi limitele pe undeva?

Nu cred că sunt genul să plec pentru o lună. Să mă rup complet din toate activităţile mele, de copii, de familie, de studioul de înregistrări, de afaceri. Nu sunt genul de om care să las două afaceri, familia şi să plec departe o lună de zile. Nu ştiu dacă e vorba de bani, alegerile astea nu se fac în funcţie de bani. Sunt oameni făcuţi pentru lucrurile astea şi oameni care au alte lucruri de făcut. N-am făcut niciodată lucrurile pentru bani. Fiecare proiect pe care l-am pornit, din start, am zis să fie de succes.  Banii sunt o consecinţă, nu m-am gândit să fac ceva ca să câştig bani!    

image
image
image
image
image
image
andreea mantea jpg
Oana Zăvoranu cu soțul ei, Alex jpeg
Oana Roman jpg
image png
antonia instagram jpg
image png
cluj florin salam
gabriela cristea