Adev─âratul motiv pentru care trupa Akcent s-a destr─âmat

13 iulie 2014
image
Akcent, pe vremea c├ónd Sorin ┼či Mihai f─âceau parte din trup─âFoto: Facebook

Au c├óntat 12 ani ├«mpreun─â, iar apoi s-au desp─âr┼úit cu scandal. Sorin Brotnei ┼či Mihai Gruia s-au rupt de Adi S├«n─â, fondatorul trupei Akcent, acum mai bine de un an.

├Än timp ce Adi a continuat s─â c├ónte sub numele de Akcent, Sorin ┼či Mihai au pus bazele unui nou proiect, Two.

Motivele care au dus la ruptur─â au fost discutate amplu, iar cei doi fo┼čti membri au sus┼úinut c─â au fost da┼úi afar─â de Adi. Ba chiar, ei l-au dat ├«n judecat─â pe solist, ├«ns─â acesta a avut c├ó┼čtig de cauz─â.

Dup─â ce apele s-au lini┼čtit ├«ntre ei, Adi a decis s─â explice totul. El sus┼úine c─â nu a fost cel care a provocat ruptura, iar Sorin ┼či Mihai nu se mai implicau."Din p─âcate desp─âr┼úirea a fost inevitabil─â, pentru c─â ei nu se mai implicau ├«n proiectul Akcent cum o f─âceau alt─âdat─â. Mai mult, c├ónd am sesizat c─â au ├«ncercat s─â pun─â piedici proiectului ne-am ├«nt├ólnit la o mas─â rotund─â ┼či am zis s─â solu┼úion─âm problemele. Din p─âcate, ei nu au ├«n┼úeles mesajul ┼či au continuat s─â mearg─â ├«ntr-o direc┼úie gre┼čit─â. Am ├«ncercat s─â r─âm├ónem prieteni ┼či nu s-a putut. Dup─â at├ó┼úia ani ├«n care am fost ca o familie ┼či ├«n care am muncit to┼úi pentru proiectul ─âsta, ei s-au ridicat de la mas─â ┼či au zis c─â mergem la judecat─â", a explicat Adi S├«n─â la emisiunea Star Magazin. 

cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg