Adevărul despre accidentul Ancăi Pandrea! Cum a fost găsită actriţa într-o baltă de sânge

Ultima actualizare:

    Anca Pandrea, alături de pictorul Elian Băcilă, la evenimentul de la Palatul Parlamentuluifoto: Gheorghe Chelu
Anca Pandrea, alături de pictorul Elian Băcilă, la evenimentul de la Palatul Parlamentuluifoto: Gheorghe Chelu

Seara de 28 iunie a fost una cu ghinion pentru actriţa Anca Pandrea, văduva actorului Iurie Darie. Înainte de a păţi accidentul care a băgat-o în spital, vedeta fusese la un eveniment monden, unde s-a agitat şi s-a enervat peste măsură. Apoi, când a ajuns acasă, a leşinat şi a fost găsită de vecini într-o baltă de sânge. Iată firul evenimentelor!

Joi, 28 iunie, actriţa din serialul „Numai iubirea” (2004) a fost invitată la Palatul Parlamentului, la „Ziua Ziaristului Român”, acolo unde prietenul ei de suflet, Elian Băcilă, supranumit sosia lui Iurie Darie, avea să-şi lanseze proiectul “Pictura Abstractă în Muzica Concretă «BELIEVE». Alături de Anca Pandrea (72 de ani) a mai fost prietenul celor doi, Miron Cozma, dar şi compozitorul Eugen Doga, pe care actriţa îl stimează foarte mult. Seara a început liniştit, dar s-a încheiat tragic. Din cauza unor neînţelegeri, Anca Pandrea s-a enervat peste măsură şi, în loc să se liniştească, ea a ales să închine două pahare de vin roşu la recepţia oferită de Elian Băcilă.


    Anca Pandrea şi compozitorul Eugen Doga
Anca Pandrea şi compozitorul Eugen Doga

Căldura, nervii şi vinul i-au ridicat tensiunea şi i-au pus capac. “Compozitorul Eugen Doga a fost invitat să vorbească în faţa celor veniţi la «Ziua Ziaristului Român» şi, undeva în spate, Elian Băcilă îşi pregătea evenimentul. Mai mulţi oameni vorbeau în spatele sălii, moment în care Anca Pandrea i-a smuls compozitorului microfonul şi i-a apostrofat pe cei guralivi să tacă din gură, pentru că vorbeşte un om important. După eveniment era foarte agitată”, ne-a spus o sursă apropiată actriţei, care a asistat la toată scena. Actriţa s-a mai enervat şi la sfârşitul evenimentului, când cei prezenţi au fost nevoiţi să părăsească rapid Sala Brâncuşi, deşi afară ploua cu găleata. Miron Cozma este cel care a condus-o acasă, iar după plecarea acestuia Ancăi Pandrea i s-a făcut rău. Ce s-a întâmplat în acea seară ne-a povestit chiar ea, de pe patul de spital, unde ar putea sta până miercuri.

“Sunt încă internată în spital, la Terapie Intensivă. Am o cusătură la ceafă. Am leșinat în casă și am lăsat o baltă de sânge lângă mine. Lucrul ăsta mi s-a întâmplat și acum zece ani, dar atunci am fost găsită de Iura. Acum am fost salvată de câini! Pentru că ei au ieșit de două ori afară și i-a văzut o vecină, care şi-a dat imediat seama că s-a întâmplat ceva rău. «Câinii fără Anca nu ies», a zis ea, aşa că a venit la mine și așa m-a descoperit ea, în casă”, a declarat Anca Pandrea pentru Click!

image
image
image
image
image
image
andreea mantea jpg
Oana  Zăvoranu  cu soțul  ei, Alex jpeg
Oana Roman jpg
image png
antonia instagram jpg
image png
cluj florin salam
gabriela cristea