Adevărul despre decesul Cristinei Stamate. Actrița n-a murit singură

Ultima actualizare:

    Cora este nepoata actriței Cristina Stamatefoto: arhiva Click!
Cora este nepoata actriței Cristina Stamatefoto: arhiva Click!

Pentru Cristina Stamate, ultimii doi ani de viață au fost marcați de multă suferință. Operată pe cord deschis în 2015, actrița era imobilizată la pat și se plângea de singurătate. Chiar în ziua în care s-a aflat de moartea Stelei Popescu, Cristinei Stamate i s-a făcut rău și a fost internată în spital. Actrița n-a murit însă singură, așa cum s-a crezut inițial.

Cristina Stamate a murit la începutul acestei săptămâni, în spital, după ce fusese internată de urgență la Floreasca în ziua în care s-a aflat de decesul colegei și prietenei de-o viață Stela Popescu. Surse medicale au confirmat pentru Click! că actrița a fost adusă la spital de o nepoată, care a fost alături de ea până la sfârșit.

Este vorba despre Cora, fiica fratelui mai mare al Cristinei Stamate, imobilizat și el la pat, din cauza acelorași afecțiuni cardiace care au făcut ravagii în familia actriței. Tatăl Cristinei Stamate și celălalt frate al ei au murit de inimă în urmă cu mulți ani. Actrița nu a avut copii, ea nemaicăsătorindu-șe niciodată după căsnicia eșuată cu actorul Dan Ivănescu. De altfel, în lumea teatrală se știa că actrița nu mai avea pe nimeni. Imediat după decesul ei, Alexandru Arșinel a declarat că nu știe cu cine să ia legătura pentru înmormântare.

”Pe nepoata Cristinei Stamate o cheamă Cora. Cristina a avut doi frați, dintre care unul a murit în Isarel, din cauza inimii. Fratele cel maire, Valentin, are 81 de ani, locuiește în București și este foarte bolnav, tot de inimă. A făcut infarct în urmă cu ceva timp, motiv pentru care nici nu a venit la înmormânatare. Cora este fata lui Valentin, de profesie inginer chimist, ca și tatăl ei, și are o fiică de 18 ani, pe nume Marina, pe care a botezat-o chiar Cristina Stamate. Marina este studentă la Limbi Străine”, a declarat pentru Click! o sursă bine informată.


    Cristina Stamate a murit luni, 27 noiembrie, la vârsta de 71 de ani
Cristina Stamate a murit luni, 27 noiembrie, la vârsta de 71 de ani

Cora este și cea care moștenește averea Cristinei Stamate. Actrița își făcuse testamentul în urmă cu ceva timp. ”Cora moștenește apartamentul de pe Brezoianu și ce mai agonisise Cristina Stamate.  Cristina nu a murit singură, cum s-a spus. Cora s-a ocupat cât a putut și de tatăl ei, și de mătușă, și de familia sa”, a adăugat sursa citată.

Cristina Stamate a încetat din viaţă luni, 27 noiembrie, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Actriţa a fost înmormântată în Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net