Adevărul despre plecarea lui Smiley din Pro Tv

smiley jpeg
Smiley este unul dintre sărbătoriţii celebrii de Sf. AndreiFoto: Pro Tv

Nu iese fum fără foc! Smiley confirmă zvonurile potrivit cărora a vrut să plece de la Pro Tv şi să lase liber scaunul de jurat la "Vocea României". În primăvara anului trecut, artistul a primit o ofertă din partea concurenţei, însă, după ce a cântărit mai bine lucrurile a decis să rămână la staţia din Pache Protopopescu.

Smiley este unul dintre cei mai curtaţi artişti, atât pe piaţa muzicală cât şi în industria tv. Într-un interviu acordat www.radubuzaianu.ro, el a vorbit despre planurile sale şi a recunoscut că a fost la un pas de a pleca de Pro TV şi nu sigur, ci "la pachet" cu bunul său priten Pavel Bartoş. Anul trecut, după plecarea producătoarei Mona Segall la Antena 1, 40 de nume erau vehiculate pe lista transferurilor la Antena 1.  

  • "S-a pus vreodată problema să pleci de la Pro TV?

Anul trecut.

  • Ţi s-a propus şi ţie să pleci şi n-ai vrut?

Da.

  • Păi de ce?

Aşa am considerat. În principiu, în momentul ăla nu era nimic mai tare ca ”Românii au talent” şi ”Vocea României”. Mi-am asumat un risc împreună cu Pavel. Nu ştiam la ce ne băgăm şi el a fost de acord.

  • Deci s-a discutat voi ca echipă să plecaţi.

Da, eram implicaţi ambii în aceste două proiecte. Şi noi am mers ca echipă tot timpul. Am luat decizia asta pentru că aşa am considerat că e mai bine pentru noi. Şi uite, decizia a fost foarte bună. Plus, că noi suntem în Pro TV de mulţi ani. Eu sunt acolo de 10 ani. Sunt ataşat de brandul ăsta. Deşi, din păcate, cam toţi oamenii cu care am lucrat nu mai sunt la Pro TV. Deşi, cu părere de rău nu mai lucrez cu oamenii aceia, ne-am asumat un risc rămânând fără să ştim ce se va întâmpla. Am avut de muncă mai mult ca înainte. A venit o echipă nouă. A trebuit să stăm cu ea, a fost greu", a povestit Smiley.

Artistul a mărturisit că nu i-a picat deloc bine că a aflat din presă de plecarea lui Horia Brenciu, însă acest lucru nu l-a împiedicat să strice prietenia cu fostul coleg. Cei doi îşi mai vorbesc.   

Smiley a recunoscut că venirea lui Tudor Chirilă este o opţiune pe care producătorii au luat-o în calcul la propunerea juraţilor rămaşi. "A fost o alegere pe care noi trei am făcut-o. Noi l-am vrut şi l-am propus. Au fost mai multe variante, asta a fost propunerea noastră", a adăugat Smiley pentru aceeaşi sursă. 

image
Pavel Bartoş şi Smiley au rămas la Pro TV, în ciuda plecărilor în masă de la anul trecut
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
01 agresor minor poreclit raffa foto Instagram jpg
Strazi deschise - strada pietonala - circulatie inchisa FOTO Inquam / George Călin
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg