Adevărul despre povestea de dragoste dintre Andreea Esca și soțul ei


    Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în 2000
Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în 2000

Andreea Esca a lăsat dintotdeauna impresia că este omul căruia nu-i lipsește nimic. Are o carieră de succes, este un om de televiziune cu mare priză la public, are o relație perfectă și o familie frumoasă. Pentru jurnalista de 43 de ani, cineva pare le fi aranjat cu mâna pe toate, la momentul potrivit.

Puțină lume știe cât de mult s-a străduit Andreea Esca să-l cucerească pe cel care i-a devenit soț în 2000, omul de afaceri francez Alexandre Eram.

Știrista a povestit în amănunt cum s-a derulat ”proiectul de cucerire”, cu micile victorii, dezamăgirile și speranțele care au precedat momentul cel mare, într-un interviu pentru revista Tango / Marea Dragoste. Începutl îl știa toată lumea. Andreea Esca l-a cunoscut pe Alexandre Eram la o petrecere. L-a remarcat în mulțime și a rugat-o pe fosta soție a lui Adrian Sârbu să il prezinte. Ce a urmat, însă, îi va pune pe gânduri pe cei care credeau că Andreea e genul care obține ușor orice își dorește.

”L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoștea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franța, avea varianta să se ducă într-o țară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină și să ajute țara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu țara noastră, mama lui fiind franțuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăiește la Paris.

I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună și mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanță și am înțeles că era într-o relație. Am văzut că nu reacționează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă și zic: taci că îl sun acum și îi spun că îmi trebuie ușă, că aveau și uși la fabrica aceea”, a povestit Andreea.

La vremea respectivă, Alexandre Eram era cuplat cu o blondă superbă

Potriveala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg, iar Alexandre Eram a trimis pe cineva să rezolve solicitarea Andreei. ”N-am rezolvat nici mergând la standul de baterii Fulmen pe care îl aveau la Saab, deși m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo… Ba chiar la stand, într-o zi, era și cu fata aia cu care era el atunci… Era superbă. I-am zis «Bună» și am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul și mi-am văzut de viață.”

Până la urmă... s-a întâmplat

Soarta avea, totuși, alte planuri cu cei doi. ”Peste câteva luni, m-am dus la o petrecere la Vox Maris, cu prietenul meu care mă adusese la Soti. Cum stăteam noi la masă, pe cine văd? Pe el. Era cu un prieten! Când l-am văzut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, că eu nu sunt în stare să abandonez! (râde). L-am văzut și i-am zis că mi-a rămas dator, că nu a venit la jurnal. O să vin, a zis el. I-am spus eu când să vină și am plecat. Dar în ziua aia nu a venit! Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care își smulgea părul din cap și în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. Era chiar foarte haios scris. Și a doua zi a venit după jurnal și m-a așteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant și, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, a mai spus știrista.

Și, ca în poveste, au urmat cererea în căsătorie, nunta și cei doi copii, Alexia și Aris. ”M-a cerut de soție destul de banal. Lucrurile au venit cam de la sine. Am rămas însărcinată cu Alexia înainte să mă mărit, la 28 de ani. Când m-am măritat, cred că eram deja gravidă în luna a patra sau a cincea. Ajunseserăm în etapa în care voiam să avem un copil”, și-a amintit Andreea.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png