Adevărul despre relaţia lui Petre Roman cu fiica vitregă


    Oana şi Catinca RomanFoto: arhivă personală
Oana şi Catinca RomanFoto: arhivă personală

Fostul premier a fost un părinte exigent cu fiica sa, Oana, dar nu şi cu Catinca, fiica Mioarei provenită dintr-o altă relaţie. Nu de puţine ori, Oana Roman s-a plâns că tatăl ei nu a sprijinit-o suficient pentru a-şi face o carieră şi nici din punct de vedere financiar nu i-ar fi fost de prea mare ajutor. Cu fata Mioarei Roman, Catina Zilahy, fostul om politic s-a purtat cu mănuşi.

Oana Român a dezvăluit la emisiunea ei de pe Facebook cum se purta Petre Român cu fiica Mioarei, Catinca. Există o diferenţă de 9 ani între Oana Român şi Catinca. Vedeta a povestiti ce se întâmpla cu adevărat în familia fostului premier pe când vedetele erau copii. 

catinca roman calina iosif zilahy 0 jpeg

"Diferenţa de vârstă dintre mine şi Catinca este foarte mare, de 9 ani. Având un bebeluş mic în casă, Catincăi i-a plăcut foarte mult să mă bibilească, să aibă grijă de mine. Tatăl Catincăi venea la mine în casă, acesta a fost norocul. Tată a avut grijă de Catinca că şi cum era copilului lui, deşi în acte nu îi purta numele. Eram din generaţîi diferite, eu am avut frustrări, când eram mai mică, nu puteam merge la petreceri. La un moment dat diferenţa de vârstă nu a mai contat. Mama este foarte deşteaptă şi a reuşit să ne împace pe toţi. Tatăl Catincăi este un om la care eu ţin foarte mult. El contează foarte mult în familia noastră”, a spus mezina familiei fostului premier în emisiunea „Oana punct Român”.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
alexandra dinub jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png