Adevărul din spatele piesei lui Pepe. Toată lumea a crezut că e despre Oana Zăvoranu


    Pepe a lansat piesa "Îmi pasă"foto: captură video
Pepe a lansat piesa "Îmi pasă"foto: captură video

Luaţi-vă pachetul cu şerveţele, căci Pepe e hotărât să stârnească emoţii puternice cu noua lui piesă "Îmi pasă", pe care a lansat-o recent. Versurile răscolitoare despre o poveste de dragoste încheiată i-au făcut pe mulţi să creadă că artistul la aproape 8 ani de la divorţul de Oana Zăvoranu încă mai trăieşte în trecut. Artistul a făcut însă lumină şi a explicat cine este cu adevărat femeia, căreia i-a fost dedicat textul

Pepe este pe val şi la doar câteva zile după ce a lansat "Îmi pasă", se bucură de un succes nebun. Piesa a ajuns la aproape un milion de vizualizări şi a stârnit reacţii dintre cele mai diverse în mediul online. În timp ce unii s+au regăsit în poveste şi s-au lăsaţi purtaţi de firul ei, cârcotaşii au spus din nou că latino loverul nu a depăşit nici acum clipele grele prin care a trecut după divorţul din 2011 de Oana Zăvoranu. Mulţi au fost atenţi şi la asemănările dintre modelul din videoclip şi fosta nevastă a lui Pepe. Acelaşi model a mai apărut în clipurile solistului, inclusiv într-unul ce a fost lansat la scurt timp după despărţirea celor doi. Discuţiile pe tema asta nu sunt ceva nou pentru Pepe, care a fost dispus să facă lumină.         

"Ce semnale, băi! Lăsaţi-mă în pace. Fata din poză este cea din videoclipul «O femeie cât o sută». Pe mine mă intereseasă ca cei care o ascultă să aibă un sentiment. Mi-am ausmat-o. Nici nu iau în calcul ce gândesc alţii. Mă uit la copii mei la soţia mea şi sunt extrem de fericit. Raluc[i i-a pl[cut mult ;i a stat pe capul meu să o lansez. Fata din videoclip este Andra Chioraşcu. Ea a mai apărut în videoclipurile mele. A fost şi în «Inimă nebună». Îmi trebuia pe cineva cu care să am un trecut. Chiar am luat din vechile filmări o imagine pentru a o folosi la un tablou cu noi. Nu putea să pun acolo una dintre fostele mele", a povestit amuzat Pepe la Antena 1.  

Piesa a fost cumpărată de Pepe de la Connect-R

Piesa emoţionantă a ajuns la Pepe după ce cântăreţul s-a dus la studioul lui Connect-R, finul lui. Acesta din urmă i-a prezentat naşului Pepe mai multe melodii, inclusiv Îmi pasă, dar în varianta cântată de rapper. Pepe a iubit-o de la început. "Am vrut să o lansez din septembrie anul trecut, dar am aşteptat Ziua Îndrăgostiţilor ca să fie un motiv de împăcare pentru băieţii şi fetele rănite. Piesa a fost compusă de Connect-R în perioada divorţului lui şi probabil că el nu a lansat-o tocmai pentru a evita speculaţiile", a completat Pepe. Aşadar, femeia căreia îi sunt dedicate cuvintele emoţionante este fosta soţie a lui Connect-R.  

Misha şi Connect-R s-au căsătorit religios la 21 septemebrie 2014, fiind cununaţi de Pepe şi soţia lui Raluca. Ei au divorţat în 2016, dar au făcut anunţul târziu, abia vara trecută.   

"A fost o adevărată plăcere să compun pentru Pepe mai ales că suntem familie și în familie ne putem arăta și sensibilitățile fără a fi judecați. A fost plăcut să îmi transpun sentimentele pe note și să fac asta pentru un om atât de apropiat mie. «Îmi pasă» este o piesă sensibilă care nu poate fi interpretată decât de o inimă mare şi plină de pasiune”, a spus Connect-R.

Videoclipul a fost filmat într-un timp record chiar dacă  filmările au avut loc în vârful munţilor, în Piatra Craiului, pe o vreme total neprietenoasă. Pepe a avut însă un “coleg de platou” de nădejde.  Căinele lui Gitano joacă un rol cheie în toată povestea pusă în scenă de Dan Petcan, cel care semnează regia şi producţia pentru “Îmi pasă”. Piesa este şi este coloana sonoră şi punctul de la care Dan Petcan a scris scenariul unui întreg film. Videoclipul şi piesa l-au emoţionat până şi pe Pepe, care atunci când a văzut produsul finit a mărturisit că a lăcrimat.  

Citeşte şi: 

Pepe, cu lacrimi în ochi. I-a dedicat ultima piesă fostei soţii?

VIDEO Zici că e Zăvo! Uite cu cine apare Pepe în cel mai nou videoclip al său!

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg