Adevărul lui Brigitte Năstase. Ce spune despre conflictele cu Moroșanu și Otniela din Ferma

Brigitte și Florin Pastramă au multe planuri împreună
Brigitte și Florin Pastramă au multe planuri împreună

Brigitte Năstase (42 de ani) a ieşit săptămâna trecută din reality-show-ul PRO TV „Ferma – Un nou început”, iar Click.ro a aflat de la ea cu ce părere a rămas în urma conflictelor cu Cătălin Moroșanu și Otniela Sandu. Fosta doamnă Năstase ne-a povestit și despre Florin Pastramă, actualul ei partener de viață, cu care și plănuiește să se căsătorească.

Brigitte Năstase ne-a spus clar că, după terminarea reality show-ului de la PRO TV, va ține legătura cu toți "bandiții", mai puțin cu Otniela, pe care a văzut-o prea apropiată de Florin Pastramă. De asemenea, și pe Moroșanu l-a scos de la inimă, despre care crede că a mințit-o.

Click!: Eşti ultima ieşită din „Ferma – Un nou început”. Cum ti s-a părut experienţa?

Brigitte Năstase: A fost cea mai grea experinţă pe care am trăit-o în viaţa mea. În săptămâna a șasea am vrut să renunţ deoarece nu sunt obişnuită cu atât de multe caractere puternice cu care să trăiesc laolaltă un timp îndelungat. Pentru mine chiar a fost o experinţă de supravieţuire.

Brigitte a slăbit 10 kg în „Fermă” cu grâul găinilor

Cât ai slăbit în reality-show-ul de la PRO TV?

Slăbisem la un moment dat 10 kg, dar m-am îngrăşat apoi vreo 4 în ultima parte, după ce am renunţat la grâul găinilor (pe care concurenții l-au mâncat pentru că o perioadă nu au avut mâncare – n.r.). Am acum cam 6 kg în minus faţă de cum am intrat în „Fermă”.

Ce ţi s-a părut cel mai greu în acest reality-show?

Oamenii m-au văzut într-un anumit fel când i-am susţinut şi i-am votat, iar când am făcut totul din suflet şi am votat din suflet, nu au mai înţeles acest lucru şi au început să ma denigreze, să mă jignească şi să întoarcă paradigma la 180 de grade. Acest lucru m-a rănit enorm, pentru că eu am pus foarte mult suflet în tot ceea ce am făcut.

Brigitte: „Lui Moroșanu i-am spălat hainele și mi-am împărțit mâncarea cu el pentru protecție”

Fiind afaceristă, eşti şi o bună strategă. Ai intrat în „Ferma – Un nou inceput!” cu o anumită strategie sau te-ai lăsat dusă de val?

Nu îmi fac strategii nici în viaţă reală. Merg pe principiul multă muncă şi câştig-câştig. Cred într-o afacere în care să câştige ambele părţi şi cred în corectitudine. Cred în consecinţa faptelor, dar nu cred că asta este o strategie. În „Fermă”, am acţionat doar cu sufletul. Din momentul în care m-am îndrăgostit de Florin am votat doar ceea ce a votat şi el. Am fost alături de el şi l-am susţinut. Acest lucru a atras un „hate” (ură – n.r.) mare de la ceilalţi „fermieri”. Lui Moroşanu, până în acel moment, i-am spălat hainele şi mi-am împărţit mâncarea cu el, pentru protecţie şi susţinere, dar în momentul în care m-am îndrăgostit de Florin, am încetat să mai fac aceste lucruri pentru Moroşanu, deoarece îl deranja pe Florin şi mi-am concentrat toată atenţia pe cel de care m-am îndrăgostit.

Cu cine crezi că vei râmâne în relaţii după terminarea acestui reality-show?

Cu siguranţa voi rămâne cu toţi „bandiţii”, în afara Otnielei. Pentru că au pus foarte mult suflet şi pentru că și ei îl iubesc pe Florin. Sunt familia mea prin adopţie şi am respect pentru Jorge (care este fratele meu), Silviu şi Marius, chiar dacă au fost în cealaltă tabără. Mi-aş fi dorit să nu câştig primul duel şi să îmi petrec primele șase săptâmâni în cabană. Cu siguranţă, fermierii nu m-ar fi urât în halul ăsta şi nu ar fi trebuit să îl pun pe Moro în situaţia să regrete că nu are cine să îi spele hainele şi să îi dea de mâncare.

Te-ai gândit vreodată că te vei îndrăgosti la „Ferma”? Sau că îți vei găsi sufletul pereche?

Nu m-aş fi gândit niciodată la acest lucru, pentru că am intrat în „Fermă” după un moment foarte frustrant mie, în care fusesem părăsită de două ori într-o singură lună. Ultima despărţire fusese pe 20 decembrie de persoana pe care mă bazam cel mai mult (Cornel Oană, fostul logodnic - n.r.). Nu mai aveam deloc încredere în bărbaţi. Florin a fost singurul alături de mine atunci când am fost la pământ şi nu am mai vrut să fac nimic, să mănânc, eram acuzată că am otrăvit cu soluţie oftalmologică colegii. El a plâns alături de mine, s-a dus să vorbească pentru a mi se face dreptate şi m-a susţinut din suflet. Atunci a câştigat sufletul meu şi încet-încet am început să am din nou încredere. M-a ridicat de la pământ şi nu voi uita niciodată lucrul acesta. Nu aş fi visat ca în momentul în care părăsesc Ferma o să las parte din mine acolo.

Brigitte: „Cu Florin Pastramă voi putea să construiesc totul, împreună vom răzbi totul”


    Brigitte și Florin Pastramă au multe planuri împreună
Brigitte și Florin Pastramă au multe planuri împreună

Cum l-ai descrie în câteva cuvinte pe noul tău iubit? Crezi că e omul cu care vei trăi până la adânci bătrâneţi?

Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute. El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că alături de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi totul.

Ai povestit în emisiune multe din viaţa ta, dar şi despre câţi bani ai băgat în operații estetice (40.000 euro - n.r.). Crezi că îţi vei mai face o nouă intevenție?

Nu vreau să mă mai operez. Sunt OK, nu m-am mai operat din momentul în care am divorţat de Ilie (Năstase – n.r.). Am mai multă încredere în mine, iar cu o alimentaţie corectă şi mult sport voi reuşi să mă menţin.

Planurile cu Florin Pastramă nu s-au schimbat după ieșirea din „Fermă”

Brigitte și Pastramă vor să facă și afaceri împreună, dar și un copil
Brigitte și Pastramă vor să facă și afaceri împreună, dar și un copil

Te mai gândesti sa deschizi o afacere acum după ce te-ai întors?

Sunt om de afaceri şi Florin de asemenea. Cu siguranţă vom construi bussiness-uri împreună.

Care sunt planurile voastre? Îţi mai doreşti copii cu Pastramă?

Îmi doresc încă un copil, de mult timp îmi doresc un copil. La fel şi Florin... este visul nostru. Aţi putut vedea planurile noastre de la televizor, nu s-a schimbat nimic acum, că eu am ieşit din „Fermă”.

De cine ţi-a fost cel mai dor de acasă?

De copiii mei şi de mama mea, care este bolnavă şi pentru care mi-am făcut multe griji.

Brigitte: „Sunt impulsivă și mai din topor, lucru interpretat de oameni drept răutate”

S-a văzut în show că ești un om corect şi povesteai într-un interviu că eşti şi o şefă corectă. Ce te deranjează cel mai mult la oamenii din jurul tău?

Făţărnicia şi faptul că nu îşi asumă consecinţa faptelor. De asemenea, urăsc oamenii care urmăresc doar scopuri imediate.

Fiecare om are defectele lui. Ale tale care crezi că sunt?

Toată ţara a putut să vadă că sunt o persoană impulsivă, mi-aş dori să pot controla acest lucru, dar este foarte greu. Şi mi-aş dori să fiu mai dulce în exprimare atunci când spun oamenilor că au greşit. Eu sunt mai din topor, lucru pe care oamenii îl iau drept răutate.  

cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
FotoJet jpg
cub ioana nastase png
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre