Adi Bărar, înmormântat în condiții de pandemie. Liderul trupei Cargo, condus pe ultimul drum doar de familie și de colegi


    Adi Bărar lasă un gol imens în sufletele fanilor, familiei, prietenilor
Adi Bărar lasă un gol imens în sufletele fanilor, familiei, prietenilor

Adi Bărar va fi înmormântat marți, de la ora 15.00, în cimitirul de pe strada Mătăsarilor (zona Modern). Cei care l-au iubit şi apreciat pot aprinde o lumânare sau pot lăsa o floare lângă gardul cimitirului. Ucis de Covid-19, liderul trupei Cargo va fi condus pe ultimul drum doar de familie și de colegii de trupă.

La înmormantare vor participa doar membrii familiei și colegii de trupă. Conform regulilor din perioada de carantină, doar 20 de persoane pot participa la slujba din cimitir.    

Comunitatea motocicliştilor din Timişoara, din care a făcut parte şi Adi Bărar, va pune un banner pe gardul cimitirului (la exterior), iar cei care au drum pe acolo pot aprinde o lumânare sau pot lăsa o floare sau un gând bun, scrie Adevarul.ro.   

Adi Bărar a făcut o formă severă de Covid-19

Anunțul privind decesul lui Adi Bărar a fost făcut pe pagina de Facebook a formației: „Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat până azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 - 08.03.2021”. Postarea a fost însoțită de versurile piesei „În seara asta”, pe care artistul le-a cântat de sute de ori în fața fanilor: „Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori... / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”.

Adi Bărar împlinise 61 de ani pe 15 ianuarie. O lună mai târziu se infecta cu SARS-CoV-2, iar pe 23 februarie ajungea în stare gravă la Spitalul Județean Timișoara. tarea de sănătate a artistului era fragilă, întrucât suferea și de alte afecțiuni mai vechi. Medicii au făcut toate eforturile să-i salveze viața, dar se pare că acest virus nenorocit i-a afectat grav plămânii și organele. „Din păcate, Adi Bărar a plecat după o suferință intensă provocată de infecția cu Covid. El a făcut o formă severă a virusului, care i-a afectat plămânii în proporție de 90% și care a afectat și celelalte organe. S-a instalat o insuficiență multiplă de organe care a dus la decesul său, în ciuda efortului și aplicării tuturor tehnicilor de suport și a medicamentației. Ne pare rău că un om de valoare și pentru mine un prieten drag ne-a părăsit”, a spus pentru Tion Dorel Săndesc, medic ATI.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg