Adi Despot, în vizorul DNA! Artistul e suspectat că ar fi „ascuns” o șpagă de 2 milioane de euro


    Adi Despot, cercetat de procurorii DNA Foto: Arhivă personală
Adi Despot, cercetat de procurorii DNA Foto: Arhivă personală

Cântărețul Adi Despot, solistul trupei Vița de vie, se află momentan în vizorul procurorilor DNA, după ce există suspiciuni că acesta ar fi ascuns o șpagă de 2 milioane de euro, din dosarul „Cârlionțatu”. Procurorii au cerut deja verificarea conturilor bancare ale artistului, pentru a stabili cu exactitate dacă bănuielile au un fundament real. Despot a devenit suspect deoarece este căsătorit cu Lisa Despot, sora unui politician implicat în dosarul menționat anterior.

Adi Despot, fostul jurat de la Vocea României, este cercetat de procurorii DNA în vederea unei șpăgi pe care acesta ar fi ascuns-o în conturile personale și este bănuit că deține informații cu privire la celebrul dosar „Cârlionțatu”, dat fiind faptul că soția acestuia este sora fostului viceguvernator al BNR și ex-președinte al Camerei Deputaților Bogdan Olteanu. Anchetatorii susțin faptul că șpaga de 2 milioane de euro ar fi fost oferită de către Sorin Oviu Vîntu și acceptată de Bogdan Olteanu, cu scopul de a-l numi pe Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării. Pentru ca mita să nu poată fi ușor detectată de către procurori, se presupune că banii au fost „ascunși” prin intermediul unui mecanism de spălare de bani, folosind un circuit financiar între mai multe companii offshore. Procurorii bănuiesc, totuși, că suma respectivă s-ar putea afla în conturile lui Adi Despot.

De aceea, DNA-ul a cerut inspectarea sumelor pe care cântărețul le deține în conturi, iar în urma verificărilor va putea fi stabilit cu exactitate dacă banii respectivi provin din concerte sau din muzică, respectiv din emisiunile la care Adi Despot participă, sau dacă au altă proveniență. În prezent, dosarul se află la tribunal și, potrivit celor de la Cancan, și a primit numele de cod „Cârlionțatu” din cauza faptului că fostul șef al Camerei Deputaților era poreclit astfel de Sorin Ovidiu Vântu, conform stenogramelor rezultate din interceptări, cu referire la „podoaba” sa capilară.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png