Adi Despot, întâlnire neşteptată cu o concurentă de la "Vocea"! "O pun la muncă diseară"

Ultima actualizare:

    Adi Despot şi Andrada CreţuFoto:Arhivă personală
Adi Despot şi Andrada CreţuFoto:Arhivă personală

Adi Despot (41 ani) este solistul formaţiei Viţa de Vie şi cel mai nou membru al juriului emisiunii Vocea României. În ciuda faptului că are un program foarte încărcat şi că îşi împarte timpul între studioul de înregistrări şi platoul emisiunii de la PRO TV, Despot a decis să facă parte dintr-un proiect radio, spre încântarea admiratorilor săi. Adi călătoreşte prin ţară pentru că trupa sa concertează frecvent în afara Bucureştiului. Cu ocazia ultimei deplasări, Adi a avut parte de o surpriză de proporţii: S-a întâlnit întâmplător cu una dntre concurentele din echipa sa de la Vocea României.

Andrada Creţu este concurenta cu care Adi Despot s-a întâlnit, complet întâmplător într-o cafenea din Drobeta Severin. Tânăra l-a impresionat pe Adi cu prestaţia sa de la Vocea României şi a ales să continue competiţia avându-l pe solistul de la Viţa de Vie ca antrenor. Andrada nu este o necunoscută în lumea muzicală şi cochetează cu muzica de la o vârstă foarte fragedă. Talentul ei a fost răsplătit cu un premiu special, în primăvara lui 2009, la un prestigios festival internaţional, "Ti Amo", la care au participat copii din 14 state ale Europei. Andrada a obţinut premiul III atunci. 

În seara de 13 octombrie, Adi a întâlnit-o pe Andrada într-o cafenea din Drobeta şi a dorit să imortalizeze momentul fericit printr-o fotografie şi un mesaj pe profilul personal de Facebook. "Hopa! Am dat peste Andrada Crețu in Drobeta! O pun la munca diseara, daca tot suntem aici!  #vitaromaniei#voceadevie#wondergirl", a fost mesajul scris de Despot. Ulterior a încărcat un scurt filmuleţ cu Andrada în care aceasta cântă una dintre cele mai cunoscute melodii ale formaţii Viţa de Vie, "Visare". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
razvan si irina fodor
banner Mădălina Pamfile
iulia si mihai albu jpg
loredana chivu
puiu calinescu jpg
Mădălina Pamfile a fost asistenta lui Dan Capatos  jpeg
FotoJet jpg
Banner Natalia Guberna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net