Adi Sînă a dat în mintea copiilor! N-ai fi crezut cum îşi începe ziua

image
Adi Sână şi Anca Serea au patru copii simpatici

Are o familie împlinită şi carieră de succes. Atunci când nu este în studioul de înregistrări, Adrian Sînă (37 de ani) petrece mai tot timpul lângă Anca Serea (33 de ani) şi lângă copiii lor, David (12 ani), Sarah (6 ani), Noah (2 ani) şi Ava Stephanie (9 luni). În plus, în fiecare dimineaţă cu toţii vizionează… desene animate.

Este tată a patru copii (dintre care doi biologici şi doi ai iubitei lui, dintr-o altă relaţie) şi stă mai tot timpul lângă micuţii săi. Adi Sînă a povestit că îşi începe fiecare dimineaţă alături de ei, uitându-se la desene animate. Artistul se teme, însă, că violenţa din desenele animate i-ar putea afecta emoţional, în timp.

"Printr-o poveste îţi ajuţi copilul să învingă o temere, să-şi îmbunătăţească vocabularul, să înveţe ce e bine şi ce e rău, să-şi dezvolte încrederea în sine şi lista poate continua. Mie îmi place să inventez poveşti, iar copiii mei cred în ele. Nu au o poveste preferată... E foarte important, ca părinte, să fii activ în creşterea copilului tău. Noi, în fiecare dimineaţă, avem program de desene animate. Însă în desenele din ziua de azi există multă violenţă şi asta mă sperie. De multe ori, le pun tableta în faţă şi împreună cu mine sau Anca alegem cele mai bune desene, vorbesc de cei mici, pentru că David nu se mai uită la desene, el e cu jocurile, iar Sarah e cu serialele de la Disney. Le recomand părinţilor să îşi supravegheze cu atenţie copiii", a mărturisit Adrian Sînă pentru Ring.

În plus, artistul a povestit despre împlinirile pe care le trăieşte alături de copii, zi cu zi.

"Copiii mi-au schimbat viaţa într-un mod frumos, îi văd cum cresc zi de zi, cum descoperă lucruri, iar comunicarea cu ei e diferită, de la o zi la alta", a adăugat solistul pentru aceeaşi sursă.

Adi Sână formează un cuplu fericit cu Anca Serea, deşi nu sunt căsătoriţi oficial.

image
Adi Sână şi Anca Serea au patru copii simpaticiFoto Click!
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
Vladimir Putin la Vladivostok FOTO EPA EFE jpg
romica tociu lacrimi 2 jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg