Adi Sînă a dat în mintea copiilor! N-ai fi crezut cum îşi începe ziua

Ultima actualizare:
Adi Sână şi Anca Serea au patru copii simpatici
Adi Sână şi Anca Serea au patru copii simpatici

Are o familie împlinită şi carieră de succes. Atunci când nu este în studioul de înregistrări, Adrian Sînă (37 de ani) petrece mai tot timpul lângă Anca Serea (33 de ani) şi lângă copiii lor, David (12 ani), Sarah (6 ani), Noah (2 ani) şi Ava Stephanie (9 luni). În plus, în fiecare dimineaţă cu toţii vizionează… desene animate.

Este tată a patru copii (dintre care doi biologici şi doi ai iubitei lui, dintr-o altă relaţie) şi stă mai tot timpul lângă micuţii săi. Adi Sînă a povestit că îşi începe fiecare dimineaţă alături de ei, uitându-se la desene animate. Artistul se teme, însă, că violenţa din desenele animate i-ar putea afecta emoţional, în timp.

"Printr-o poveste îţi ajuţi copilul să învingă o temere, să-şi îmbunătăţească vocabularul, să înveţe ce e bine şi ce e rău, să-şi dezvolte încrederea în sine şi lista poate continua. Mie îmi place să inventez poveşti, iar copiii mei cred în ele. Nu au o poveste preferată... E foarte important, ca părinte, să fii activ în creşterea copilului tău. Noi, în fiecare dimineaţă, avem program de desene animate. Însă în desenele din ziua de azi există multă violenţă şi asta mă sperie. De multe ori, le pun tableta în faţă şi împreună cu mine sau Anca alegem cele mai bune desene, vorbesc de cei mici, pentru că David nu se mai uită la desene, el e cu jocurile, iar Sarah e cu serialele de la Disney. Le recomand părinţilor să îşi supravegheze cu atenţie copiii", a mărturisit Adrian Sînă pentru Ring.

În plus, artistul a povestit despre împlinirile pe care le trăieşte alături de copii, zi cu zi.

"Copiii mi-au schimbat viaţa într-un mod frumos, îi văd cum cresc zi de zi, cum descoperă lucruri, iar comunicarea cu ei e diferită, de la o zi la alta", a adăugat solistul pentru aceeaşi sursă.

Adi Sână formează un cuplu fericit cu Anca Serea, deşi nu sunt căsătoriţi oficial.


    Adi Sână şi Anca Serea au patru copii simpaticiFoto Click!
Adi Sână şi Anca Serea au patru copii simpaticiFoto Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net