Adi Sînă către soție: «Asta faci, când eu sunt plecat de acasă?»


    Anca s-a fotografiat  la un centru spa,  acoperită doar  cu un prosop
Anca s-a fotografiat la un centru spa, acoperită doar cu un prosop

Anca Serea, mămică a cinci copii, arată impecabil, ca un un fotomodel, și la 36 de ani. Însă nu fără eforturi, căci a pus lacătul pe frigider și merge frecvent la salonul de înfrumusețare, dar și la sala de sport, unde trage din greu.

Recent, vedeta tv și-a postat pe contul de Instagram o fotografie de la un centru spa din Capitală, în care apare cu trupul ei superb acoperit doar cu un prosop. Soțul acesteia, Adi Sînă (40 de ani), fost solist al trupei Akcent, nu a fost prea încântat de gestul Ancăi, așa că, din America, unde se afla pentru a semna un contract, i-a postat un mesaj care părea mai degrabă o ”urecheală”: ”Așa faci? Cum plec de acasă?”.

Adi a fost cam supărat pe nevastă și că nu l-a însoțit în vacanța de peste Ocean, cu atât mai mult cu cât îi cumpărase bilet: ”S-a răzgândit în ultima clipă, m-a lăsat singur, i s-a părut drumul prea lung”, a menționat artistul pe contul de Facebook. Anca a declarat adesea că se teme de zborul cu avionul, că are fobie și că face atacuri de panică: ”Nu mi-a fost frică de la început, dar am avut mici incidente, și de atunci refuz să mai urc în avion”, a declarat ea.

simeon stalpnicul png
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
mihai bendeac jpg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg