Adina Buzatu face plajă în sânii goi, la hotelul lui Komornyik


    Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentație masculină
Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentație masculină

Fără sutien, dar cu o pereche de sclipi minusculi, celebra stilistă a făcut furori la hotelul cântărețului Ovidiu Komornyik, în Vama Veche, acolo unde e cazată.

Are 43 de ani, dar le dă clasă multor puștoaice! Adina Buzatu, mama unei fete de 23 de ani, se poate considera o norocoasă având în vedere felul în care arată. Pe de o parte e gena, însă și efortul pe care îl face pentru a se menține sănătoasă și la greutatea pe care ea o consideră ideală înălțimii sale. Celebra stilistă care îmbracă la patru ace bărbații râvniți din showbiz, și nu numai, este adepta stilului de viață sănătos: face foarte mult sport, mănâncă sănătos și știe să pună în balanță munca și relaxarea, astfel că rezultatul se poate vedea lejer în această fotografie, pe care ea a postat-o pe rețelele sociale și cu care și-a încins fanii.

Adina Buzatu, tolănită pe șezlong, în curtea hotelului din Vama Veche
Adina Buzatu, tolănită pe șezlong, în curtea hotelului din Vama Veche

Are un trup tras prin inel, picioare perfecte și un bust cu care se poate lăuda. Poate e de necrezut, dar Adina Buzatu a slăbit 45 de kilograme după ce a născut. "Ajung zilnic târziu acasă, în medie pe la 11 noaptea, dar dimineaţa la 7 plec la sport. Înainte făceam tenis sau aerobic la antrenoarea de fitness Luminiţa Nicolescu, dar acum merg aproape zilnic la o sală de sport şi fac cel puţin o clasă. Dacă am timp, completez antrenamentul cu o serie de abdomene destul de dure, înot sau saună. Cert este că mereu fac ceva, nu există zi fără să fac sport. Iar dacă nu am deloc timp de sport, încerc să merg cât mai mult pe jos", a spus Adina pentru www.csid.ro. 

Citește și:

Am testat afacerile vedetelor de pe Litoral. Mihaela Borcea angajează cameriste, Copos și Komornyik, reguli stricte pentru turiști

Adina Buzatu: «Fiica mea munceşte cot la cot cu mine de la 8 ani»

Adina Buzatu, eforturi uriașe ca să-și salveze afacerea cu haine

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
shakira frauda gettyimages 492044333 jpeg
imelda staunton netflix jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg