Adina Buzatu: «Fiica mea munceşte cot la cot cu mine de la 8 ani»

image
2016: Sara a fost angajată cu carte de muncă la firma mamei ei, şi are funcţia de manager de achiziţii

Adina Buzatu (39 de ani) a intrat în afaceri încă de la vârsta de 14 ani, când, înarmată cu ustensile de spălat parbrize, a ieşit la muncă, în intersecţia străzii Popa Nan cu Mihai Bravu. Iată că şi fiica ei, Sara, (18 ani) îi calcă pe urme, ea ajutându-şi celebra mamă cu magazinele de haine de lux, pentru bărbaţi.

Aşchia nu sare de trunchi, zice o vorbă din popor şi iată că, de mai bine de zece ani, Adina şi fiica ei, Sara, formează o echipă imbatabilă. S-au şi distrat, dar au pus munca pe primul loc, căci s-au avut doar una pe alta şi nu le-a băgat nimeni în traistă. 

image
2008: Puştoaica şi-a însoţit mama şi la petrecerile de firmă

”Sara mă ajută de la vârsta de 8 ani, a fost mereu un copil cuminte şi fără fiţe. Îmi amintesc că o luam cu mine în Italia şi ea venea singură de la hotel la locul în care mă întâlneam cu reprezentanţii firmelor de haine. Îi lăsam doar o hartă pe masă. Prietenii mă certau că o las de una singură, dar am avut mereu încredere în ea. La vârsta de 16 ani, am angajat-o la firmă cu carte de muncă şi cu salariu, funcţia ei fiind cea de manager de achiziţii. Cunoaşte patroni şi firme din întreaga lume, are o întreagă agendă”, ne-a povestit Adina Buzatu. 

image
2010: Cele două mâncau mai mult pe fugă în faţa magazinului

Sara va pleca însă, din toamnă, în Elveţia, pentru câţiva ani, la studii: ”Va învăţa la o Şcoală de management hotelier, din Lausanne, în Elveţia, dar vom continua să ne sfătuim privind magazinele noastre. Între noi este o legătură foarte puternică, vom vorbi zilnic, dar ştiu că este  puternică şi că se va descurca”, ne-a mai dezvăluit vedeta.

Şi Adina Buzatu a muncit de mică şi nu i-a fost deloc ruşine  să iasă în stradă ca să lustruiască parbrize: ”A fost foarte amuzant să spăl maşini, am fost o deschizătoare de drumuri, cum sunt acum în modă. Câştigam atunci şi cât 1.500 de lei într-o zi, aproape o treime din salariul de director de liceu al mamei. Eram foarte descurcăreaţă, făceam tot felul de lucruri, ştiam să fac bani. Am creat firma de export de fier vechi din nimic, fără studii de piaţă, pur şi simplu a fost o întâmplare”, şi-a amintit ea de anii tinereţii. 

Ţambalistul Marius Mihalache şi fiul lui ridică sălile în picioare

image

Celebrul țambalist Marius Mihalache (42 de ani) nu-și mai încape în piele de bucurie că fiul lui, Lorin, i-a moștenit talentul muzical. Numai că puștiul, în vârstă de 17 ani, a ales să se perfecționeze la tobe, iar spectacolele pe care le susțin împreună, și din care ambii câștigă bani frumoși, ridică sălile în picioare. Lorin și-a încercat norocul și la ”Românii au talent” (PRO TV), după prestația sa demențială, juratul Adi Moisescu susținând că va deveni un instrumentist de excepție. Toboșarul își divinizează tatăl: ”Tu m-ai învățat cum să mă port, cum să vorbesc, nu doar cum să am succes în viață, ci să port cu onoare numele tău. Mulțumesc că exiști”, a spus el.

Liza Panait, nici o prezentare de modă fără fiica ei pe podium

image

Designerul Liza Panait (58 de ani) are o tradiție, de mai bine de 16 ani: printre manechinele care îi prezintă hainele, pe scenă, s-a aflat mereu și mezina familiei. Maria, acum în vârstă de 19 ani, avea doar 3 ani când a zâmbit pentru prima dată în lumina reflectoarelor. I-a plăcut atât de mult zgomotul aplauzelor încât a rămas dependentă de ele și continuă să fie prezentă la evenimentele mamei sale. Dar, Maria a câștigat bani frumoși și ca actriță, ea debutând la vârstă de 10 ani, în telenovela ”Inimă de țigan” (Acasă TV), în care a interpretat rolul unei fetițe abandonate de mama ei și lăsată în grija rudelor. 

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi ceanu PNG
298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg
Serialul “Beverly Hills 90210” a fost difuzat între 4 octombrie 1990   17 mai 2000 şi a totalizat 293 de episoade jpeg
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg