Adina Buzatu te invită să ieși luni în balcon. Uite ce idee a avut stilista

image
Adina Buzatu își dorește să ieșim cu toții în balcoane, să-i aplaudăm pe cei care luptă „în linia întâi” împotriva coronavirusului

Impresionată de riscurile pe care și le asumă o prietenă medic, Adina Buzatu a demarat o campanie de sprijin moral pentru toți cei care luptă „în linia întâi” împotriva răspândirii coronavirusului în România. Stilista își dorește ca astă seară cât mai mulți români să iasă în balcoanele locuințelor, în semn de sprijin și de respect pentru medici, polițiști, pompieri și toate acele persoane care sunt nevoite să-și pună zilele acestea viața în pericol.

„Medicii, Poliția, Pompierii și toți cei care își riscă viața în lupta cu Covid-19 merită toate aplauzele și aprecierea noastră! Hai pa balcon luni, 30.03 orele 20.00, să le arătăm împreună mulțumirea noastră pentru că își pun viața în pericol pentru a o salva pe a noastră. Cu respect și admirație, Adina Buzatu”. Acesta este textul publicat duminică dimineață de stilistă pe contul său de facebook, prin care dorește să mobilizeze cât mai mulți români.

„Mi-aș dori ca măcar așa să reușim să trezim lumea”

image
Sara, fiica Adinei Buzatu, are 22 de ani și studiază în Elveția

„Am făcut această campanie, ca să ieșim cu toții în balcoane și să-i aplaudăm pe oamenii ăștia”, spune Adina, care explică pentru Click! și cum i-a venit ideea: „Am stat de vorbă cu un medic prieten de-al meu și m-am cutremurat când am auzit ce mi-a povestit. În urma discuției cu el am înțeles că realitatea e cu mult mai nasoală față de ceea ce vedem noi la televizor. Pe lângă faptul că ei trebuie să lucreze atât de expuși la riscul de a se îmbolnăvi, e strigător la cer că sunt atât de mulți oameni care nu apreciază deloc ce fac acești eroi în adevăratul sens al cuvântului. Sunt unii care vin infectați și se apucă să scuipe. E groaznic ce se întâmplă. Mi-aș dori ca măcar așa să reușim să trezim lumea”.

E bucuroasă că fata ei s-a întorscu bine în România

image
Adina, în Roma. Obișnuia să meargă foarte des în Italia, unde are foarte mulți prieteni și parteneri de afaceri cu care colaborează pentru magazinul ei de haine

Adina este una dintre persoanele publice care își dorește să ofere un exemplu bun în ceea ce privește respectarea regulilor impuse de Situația de Urgență. Trăiește în autoizolare împreună cu fiica sa și este determinată să stea cât mai mult timp în casă. „Mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit și e și Sara aici (fiica ei în vârstă de 22 de ani, n.r.). Ea studiază la Facultatea de Management Hotelier din Lausanne (Elveția, n.r.), unde este în anul patru. Am avut noroc că și acolo s-au închis școlile și a venit în România exact la timp, astfel încât să nu rămână blocată pe undeva sau să fie nevoită să stea în carantină. Ne este foarte greu că nu o putem vedea pe mama, fiind în vârstă o ferim, ca să nu pățească ea ceva, însă avem grijă să aibă absolut tot”, spune Adina.

S-a apucat de gătit de când stă acasă și face clipuri pentru YouTube

Tot ea, povestește cum a ales să petreacă în această perioadă. Face o grămadă de activități noi și păstrează legătura zilnic cu mama ei și cu prietenii din lumea întreagă, iar asta o menține foarte ocupată și preocupată: „M-am apucat de gătit, ceea ce n-am făcut în viața mea. Mi se pare extraordinar că am acum posibilitatea să fac multe lucruri mișto. Ziua de naștere (serbată la 18 martie, când a împlinit 43 de ani - n.r.) mi-am petrecut-o acasă. Am făcut un live cu prietenii și a fost drăguț. Mi se pare că în perioada asta ne-am apropiat mai mult sufletește, deși suntem departe, fizic. Ne simțim altfel unii față de alții. Vorbesc zilnic cu prieteni de-ai mei din Italia, Franța, Spania, America, Australia - pentru că am foarte mulți prieteni și parteneri externi - și simt o schimbare la nivel de mentalitate, de atitudine, de gândire a tuturor. Și faptul că acum avem mai mult timp ne-a permis să ne gândim mai mult la cei dragi și să fim aproape de ei”.

„Dacă-i auzi pe cei din Italia te sperii”

image
Adina, în Roma. Obișnuia să meargă foarte des în Italia, unde are foarte mulți prieteni și parteneri de afaceri cu care colaborează pentru magazinul ei de hainefoto: arhiva personală

În ceea ce privește afacerea, Adina spune că a preferat să înfrunte o perioadă dificilă decât să-și pună angajații în perisol: „Am închis magazinul și am ales să protejez angajații. Am dorit să-i trimit pe toți acasă, chiar dacă vânzările online ar fi putut si în această perioadă un avantaj… Am făcut în așa fel încât să fie toată lumea în siguranță. Dar am adus marfă până în ultima zi, așa că am colecțiile de primăvară-vară și toamnă venite deja, astfel încât în momentul în care se vor deschide magazinele și în momentul în care oamenii vor avea nevoie, pentru că, totuși, viața își va urma cursul - mă refer aici la evenimente precum nunțile programate pentru vara și toamna asta -, noi vom fi pregătiți să livrăm foarte repede. Însă în perioada aceasta am preferat pur și simplu să aștept, nu vreau să profit de pe urma situației actuale. Am fost sfătuită să fac măști, dar consider că oamenii nu trebuie să arunce acum bani pe niște produse care nu le trebuie. Mai bine stăm cuminți acasă și ne ocupăm de familie, avem grijă de noi și cred că asta va ajuta să se oprească răspândirea acestui virus nenorocit. Oricum, dacă-i auzi pe cei din Italia te sperii. Am acolo o grămadă de amici care și-au pierdut prieteni, rude, părinți și e îngrozitor”, a mai spus Adina.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg