Adina de la Heaven este gravidă. Ce sex are copilul

Ultima actualizare:
Adina Postelnicu este gravidă
Adina Postelnicu este gravidă

Adina Postelnicu, cântăreața din trupa Heaven, a anunțat pe rețelele de socializare că va fi mamă pentru prima oară. Vedeta va avea o fetiță și a ținut să împărtășească această veste prietenii ei virtuali chiar de Ziua Copilului.

Adina de la Heaven a scris un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a anunțat prietenii virtuali că va deveni mamă pentru prima oară și consideră acest lucru ca fiind un dar de la Dumnezeu.

Adina Postelnicu va deveni mamă pentru prima oară. Va avea o fetiță

Adina de la Heaven trece prin cele mai frumoase momente din viața ei deoarece a aflat că este gravidă și va aduce pe lume o fetiță. Vestea a fost făcută chiar de ea pe rețelele de socializare și i-a bucurat pe toți.

„E FETIȚĂ..rezultatul dragostei noastre. Azi se împlinesc 25 de săptămâni de când trăiesc cele mai frumoase senzații pe care le poate trăi o femeie. A venit în viața mea atunci când aproape tot universul meu se prăbușise. Abia acum am înțeles cu adevărat ce înseamnă să treci de la agonie la extaz. Sunt absolut convinsă că TATI..acolo sus.. mi-a pus o vorbă bună la Dumnezeu și mi-a trimis cel mai frumos cadou pe care aș fi putut să-l primesc vreodată la împlinirea celor 40 de ani....acela de a deveni MAMA :) Am ales această zi specială ...ziua copilului...pentru a-mi împărtăși bucuria cu voi. La mulți ani tuturor copiilor...mici și mari. Vă iubesc!”, a scris Adina de la Heaven.


    Adina Postelnicu este gravidăFoto Instagram
Adina Postelnicu este gravidăFoto Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net