Adina de la Heaven şi Glance, în patul Mădălinei Ghenea!


    Mădălina Ghenea l-a cucerit pe designerul germanFoto: Splashnews
Mădălina Ghenea l-a cucerit pe designerul germanFoto: Splashnews

Zilele trecute, Adina de la Heaven şi Glance, iubitul ei, solistul cunoscut pentru colaborarea cu Elena Gheorghe la hiturile “Ecou” și “În bucăți”, au participat la evenimentul “Muzică pe Transfăgărășan”, la Valea cu Peşti, locul unde s-au pus la punct mai multe colaborări muzicale.

Artistul a reprezentat una din seznzațiile acestei tabere, umblând peste tot cu hoverboard-ul și depășind de câteva ori limita de viteză din timpul test-drive-ului de pe Transfăgărășan. Mai mult, el și iubita lui, Adina Postelnicu (Heaven) au dormit în aceeași cameră în care în urmă cu trei ani au fost cazați Mădălina Ghenea și Gerard Butler, în timpul vizitei starului hollywoodian în România.

Tabăra "Muzică pe Transfăgărășan", organizată de Adina Postelnicu, Monica Gheorghiu și Mihaela Preda (Fly Records) s-a încheiat vineri, 18 martie, la ea participând de-a lungul celor cinci zile mai mulți artiști dintre care îi amintim pe cei din trupele Fly Project, Deepcentral, Deepside Deejays, Last Night dar şi solişti precum Lora, Glance, Andrei Leonte și Dya.

Adina Postelnicu şi Glance
Adina Postelnicu şi Glance

“Sunt foarte mulțumită de felul în care a ieșit evenimentul, mai ales că se află la prima ediție. Colegii mei au lucrat foarte mult în studioul improvizat la Valea cu Pești și sunt sigură că de aici vor plecă câteva din viitoarele hituri ale industriei muzicale din România. Sper ca Muzică pe Transfăgărășan să crească cu fiecare ediție”, a declarat Adina Postelnicu.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
cub mircea baniciu png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg