Adrian Daminescu şi-a montat singur mobilierul din noua casă

Ultima actualizare:

  Adrian Daminescu şi-a luat cutia cu scule şi s-a apucat să monteze mobila
Adrian Daminescu şi-a luat cutia cu scule şi s-a apucat să monteze mobila

Adrian Daminescu, interpretul pieselor ”Într-o zi” şi ”M-am îndrăgostit de tine”, cu care a făcut furori în anii ‘80, a împlinit zilele trecute 61 de ani. Artistul cu voce de cinci stele şi-a făcut un cadou costisitor, o casă nouă, în care s-a mutat alături de soţia lui, Daniela. N-a avut nevoie de ajutor, la montatul mobilei, descurcându-se perfect şi singurel.

Cantautorul Adrian Daminescu şi Daniela, partenera lui de viaţă, au locuit vreme de 12 ani într-un apartament situat pe Calea Călăraşilor, unde artistul a predat şi sute de ore de canto. Pentru că se plictiseau teribil între patru pereţi, celebrul cuplu s-a gândit să-şi înalţe, cu mânuţele lor, o vilă, la marginea Bucureştiului, proiectul fiind finalizat recent. Adrian este nu numai un artist desăvârşit, ci şi un bun gospodar, fiind expert la reparaţii, dar şi la gătit.

simeon stalpnicul png

Odată cu schimbarea reşedinţei, Adrian Daminescu şi-a postat pe Facebook şi câteva fotografii în care trebăluieşte de zor la casa din Bragadiru, montând scaunele şi fotoliile cu o dibăcie de invidiat.

simeon stalpnicul png

Apoi, a imortalizat şi momentul în care imensa masă din sufragerie, cu opt scaune  în jur, a fost gata. Şi soţia lui, Dana, a postat un mesaj emoţionant, pe contul ei social: ”Azi se împlinesc 12 ani de când am pornit umăr la umăr, de mână pe drumul vieţii. Sărbătorim aceşti ani, în casă nouă, despachetând cutiile cu diverse obiecte. Această steluţă de mare am primit-o cadou de la soţul meu, după o scufundare în portul Stavros din Grecia, în septembrie 2008. Era roşie.Timpul a trecut, ea a căpătat culoarea maro, dar tot superbă este. Acum va avea locul ei în casa noastră. La mulţi ani dragul meu, să fim sănătoşi şi să navigăm, în continuare, pe oceanul vieţii depăşind orice obstacol. Eşti un căpitan curajos!”

 Pe Adrian l-am revăzut luni, la Sala Palatului, la concertul lui Cătălin Crişan, prilej de a ne vorbi despre cariera sa muzicală: “Mă gândesc ca anul viitor să îmi pregătesc spectacolul de sfârşit de carieră, dar momentan nu este nimic bătut în cuie. Sper ca  în 2017 să fac şi eu un spectacol la Sala Palatului, un concert regal şi elegant, aşa cum îmi place mie. Îmi doresc să îl fac chiar de ziua mea, pe 2 octombrie. Vreau să îi invit pe Gabi Cotabiţă, Mirabela Dauer şi pe Corina Chiriac, însă tare mi-aş dori să vină şi Angela Similea”.

L-a înfiat pe fiul soţiei sale


  Adrian, alături de fiul adoptiv şi de iubita lui
Adrian, alături de fiul adoptiv şi de iubita lui

Adrian Daminescu are o fiică, stabilită în Canada, alături de fosta lui soţie. Pentru că nu a putut fi tată cu normă întreagă şi asta l-a durut enorm, el l-a adoptat pe fiul actualei soţii, Cezar Alexandru, care a împlinit 33 de ani în iunie, ocazie cu care artistul i-a făcut urări publice. „Porţi numele Daminescu, ceea ce mă face mândru şi fericit! La mulţi ani, Cezar Alexandru Daminescu, să ai sănătate, putere pentru a-ţi duce la capăt toate proiectele şi să ai parte de linişte, noroc şi realizări. Vreau să te văd zâmbind mai mult, pentru că meriţi! Te iubeşte tata, mult, mult!”. Zilele trecute, solistul a primit vizita fiului său şi a iubitei acestuia, care i-au dăruit un tort. 

Dana i-a redat pofta de viaţă


  Adrian susţine că soţia lui l-a readus cu picioarele pe pământ
Adrian susţine că soţia lui l-a readus cu picioarele pe pământ

Adrian nu face un pas fără Dana, pe care o laudă tuturor: ”Soţia m-a schimbat total, este o femeie cu principii foarte stricte. Eram cu capul în nori când am cunoscut-o, dar mai bine, pentru că, probabil, dacă nu eram cu capul în nori, mă duceam după Mădălina Manole. Dana m-a trezit, m-a învăţat tot, m-a învăţat să fiu cu picioarele pe pământ şi să văd oamenii, să îi simt. E o fată deşteaptă, care sper să fie adevărată, pentru că încă nu m-am ciupit, nu ştiu dacă e adevărată”. 

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe  familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg