Adrian Despot și-a ocupat locul în juriul "Vocea României"! Ce au spus colegii despre el

simeon stalpnicul png
Adrian Despot este noul antrenor de la "Vocea României" foto: arhiva personala

Au început filmările pentru sezonul șapte Vocea României, iar antrenorii, Tudor Chirilă, Smiley, Loredana și Adrian Despot, și-au ocupat locurile în scaune, puţin altfel decât până acum. Cei patru au avut prima întâlnire în platoul show-ului de talente, au făcut primele fotografii împreună și au avut parte de primele bătălii pentru concurenții care au făcut scena să vibreze.

După primele ore petrecute împreună în această formulă, antrenorii au reușit să dezvolte o relație excelentă, dar totodată au rămas foarte focusați să-și formeze cele mai bune echipe și să câștige marele trofeu. O dată cu schimbarea din juriu, Marius Moga fiind înlocuit de Adrian Despot, și locul antrenorilor s-a modificat. ”Când s-au mutat scaunele, zici că eram în rollercoaster!”, a spus Smiley la începutul filmărilor, iar Tudor nu a ezitat și i-a răspuns: ”Păi, e rollercoaster aici, că te-au mutat lângă mine!”.

Referindu-se la faptul că Adrian Despot s-a alăturat echipei și că în acest sezon va sta lângă ea, Loredana a spus cu zâmbetul pe buze: ”Îmi plac prospăturile, vreau să stau lângă cineva nou”, a punctat artista.Prima zi de filmări a fost plină de energie atât pe scenă, cât și în rândul antrenorilor, care au pus la punct strategii noi, au făcut comentarii savuroase, și au ascultat concurenți cu voci extraordinare. Prima ediție a sezonului șapte va fi difuzată la Pro Tv, în această toamnă.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
harry charles jpg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Gazoduct Iasi - Ungheni
uragan Ian   foto colaj captura jpg
image
image
image
image
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
maurice munteanu