Adrian Enache a descris cum i-a agresat fiica libanezul care a înjunghiat-o: "I-a pus mâna pe fese" - EXCLUSIV

image
Diana a fost atacată aseară de către un libanez

Adrian Enache a povestit pentru Click! despre incidentul de sâmbătă, când fiind lui a fost înjunghiată de către portarul blocului în care locuia.

Diana i-a povestit tatălui ei că bărbatul a început să o pipăie şi că atacul ar fi fost premeditat, motiv pentru care atacatorul ar fi avut la el briceagul cu care a înjunghiat-o.

“Sunt şocat pentru că e un tip pe care îl cunosc de mult timp. A vrut sa îl dea afară patronul, dar l-am salvat pentru că are 2 fetiţe. Mi-a fost milă de el. Acum, sigur că patronul m-a sunat şi mi-a spus că a vrut să-l dea afară pentru că are un comportament ciudat. Dupa seara asta nebună mi-a zis: Ai văzut, Adriane?

Diana este o eroină şi avem de învăţat de la ea. Are forţă şi se vede că face sport (tae bo). Cum să îmi omoare mie fata?", ne-a spus Adrian Enache.

Artistul a aflat cu groază de la fiica lui că libanezul "i-a pus mâna pe corp, pe fese".

"În tot blocul era lumină, mai puţin la noi. Cum să vii cu un briceag şi să repari lumina? Diana a avut stăpânire de sine şi a putut să scape, apoi să fugă la recepţia unui hotel din apropiere, unde a rugat să se sune la poliţie şi la Salvare. Cuţitul a atins-o la torace. Cum să şterg sângele lu fii-mea?

Este gravă tentativa de viol, dar ameninţarea cu moartea este şi mai gravă. E bine că şi-a păstrat cumpătul. Aşa cum am făcut-o mereu, o fac şi acum: sfătuiesc părinţii să îşi dea copiii la sport şi să nu mai stea în faţa calculatorului”, a declarat Enache pentru Click!

image
Diana a fost atacată aseară de către un libanez

Diana Enache a fost atacată, aseară, de către portarul blocului în care locuieşte. Se pare că adolescenta de 17 ani l-ar fi chemat pe acesta să o ajute, după ce a văzut că nu are curent electric. La panoul electric, libanezul ar fi început să o pipăie pe fată şi a sfârşit prin a o înjunghia.

Versiunea atacatorului, arestat astăzi pentru 30 de zile, este alta. El susţine că tânăra nu i-a arătat respect şi că el şi-a ieşit din fire când a început să-i vorbească urât.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
mahsa amini protest par taiat berlin 23 septembrie epa efe
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg