Adrian Enache ar spune NU unui reality show: «Refuz emisiunile în care dai la bălegar»

Ultima actualizare:
Fiica lui e gazda emisiunii  radio  ”România vorbeşte la Naţional FM”
Fiica lui e gazda emisiunii radio ”România vorbeşte la Naţional FM”

Adrian Enache (54 de ani) arată mereu ca scos din cutie, cu freza aranjată impecabil şi îmbrăcat la patru ace, aşa că nici nu e de mirare că nu şi-ar găsi locul într-un reality-show de genul ”Asia Express” (Antena 1). Solistul ne-a povestit despre filmul în care a jucat vara trecută, dar şi despre cei doi copii, atraşi şi ei de lumina reflectoarelor.

Pe Adrian Enache l-am întâlnit, zilele trecute, la lansarea cărţii ”Destine ca-n filme!”, a Iulianei Marciuc, pe care o iubeşte de fix 25 de ani. Vara i-a adus şi câteva contracte interesante, inclusiv emisiunea de la Naţional TV, pentru care iniţial a colaborat cu Corina Chiriac.

A jucat într un film în vară
A jucat într un film în vară

Întrebat, de reporterii Click!, dacă ar participa alături de fiica lui, Diana Enache, la un reality-show, în genul “Asia Express” (Antena 1), el a fost categoric: “Nu accept emisiunile astea, ca să mă duc să dau la bălegar, când eu cânt la Las Vegas, şi să mă cert cu un coleg cu care am avut o relaţie bună toată viaţă. Eu sunt one man-show”, ne-a spus interpretul, care probabil făcea referire şi la recentul scandal dintre George Burcea  şi Andreea Antonescu, de la ”Ferma” (PRO TV).

Adrian Enache a jucat vara aceasta într-un film

Adrian Enache este foarte activ: “Acum o să scot piesă nouă cu Ralflo, Alb Negru, băieţii de la Naţionala Artiştilor. În plus, am jucat într-un film, am primit o ofertă de la Radu Jude, un regizor foarte tânăr şi foarte apreciat, “Somnambulii” se numeşte şi va fi difuzat în 2021, iar în el mai joacă Andi Vasluianu, Bogdan Alexandru şi Axinte.


    A jucat într un film în vară
A jucat într un film în vară

E prima oară când joc într-un film de lungmetraj, am mai jucat în 2015, în “Candy, ciocolată de lux cu gust de femeie”, cu Claudia Motea şi era scurtmetraj”. Şi fiul lui, David, a jucat recent într-un film, cu mulţi copii de la Şcoala lui Vlad Ionescu, iar  Diana are emisiune la radio Naţional. Despre cartea iubitei, el ne-a spus: ”Iuliana Marciuc este unicat. Vine cu această carte care este un pahar de apă rece într-un deşert al culturii care ni se prezintă nouă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net