Adrian Minune ajunge pe mâna chirurgilor! Ce a păţit manelistul


    Adrian Minune Foto Click!
Adrian Minune Foto Click!

Adrian Minune a dezvăluit în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii „La Măruţă" că intenţionează să se lase me mâna chirurgilor şi să-şi facă operaţie de micşorare a stomacului, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Mai mult decât atât, Cătălin Măruţă l-a provocat la un pariu, pentru a-l ajuta pe artist să slăbească fără operaţie.

Invitat în platoul emisiunii „La Măruţă", Adrian Minune a spus că intenţionează să apeleze la ajutorul chirurgilor pentru a scăpa de kilogramele în plus. Manelistul a spus că a încercat să slăbească cu sport şi diete, dar nu a reuşit.

„Vreau să mă operez, să-mi micşorez stomacul. Mi-am făcut analizele şi vreau să dau jos 17 kg. Am făcut sport şi am luat ceva kilograme, pentru că am pus masă musculară. Am 67 de kg şi vreau să ajung măcat la 57 de kg. Vreau să mă operez mai spre toamnă. Nu e un moft! Vreau să slăbesc şi nu pot. Am stemă, am burtică, am guşă", a declarat Adrian Minune pentru „La Măruţă".

Pentru a-l motiva să slăbească fără să apeleze la bisturiu, Cătălin Măruţă i-a propus manelistului un pariu: dacă acesta reuşeşte să dea jos 10 kg până în septembrie, atunci el se va vopsi blond. Dacă artistul nu reuşeşte, va trebui el să se lase vopsit blond.

O zi blond prin oraş. Îmi place asta", a spus încântat de provocare Adi Minune.

shutterstock 1833215881 jpg
mihai voropchievici jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg