Adrian Minune are mașini de un milion de euro. Cum arată «bijuteriile» din garaj

Ultima actualizare:

    Adi Minune este unul dintre cei mai bogaţi cântăreţi de manele
Adi Minune este unul dintre cei mai bogaţi cântăreţi de manele

Adi Minune (45 de ani) este mic de statură, măsoară doar 1,50 m, dar adoră maşinile mari, dovadă stând şi bolizii de lux cu care s-a afişat pe străzile Bucureştilor. Manelistul de top pare însă să se plictisească repede de un model, căci prin garajul lui au trecut mai multe ”aspiratoare de femei”. Click! vă prezintă impresionanta colecţie a manelistului de top.

Ultima achiziţie cu care Adi Minune a rupt gura târgului este un bolid roşu în valoare de 350.000 €. Manelistul este proprietarul unui Lamborghini Aventador Roadster, o adevărată bijuterie pe patru roţi de care este tare mândru.

Lamborghini Aventador Coupé de culoare roşie: 350.000 de euro
Lamborghini Aventador Coupé de culoare roşie: 350.000 de euro

Dar vestitul solist a mai avut, în garaj, mai multe maşini de fiţe: un Ferrari alb, în valoare de 200.000 €, un Ferrari California, în valoare de 150.000 de euro, dar şi un Lamborghini argintiu, pentru care a scos din buzunar suma de 300.000 €.

Ferrari alb: 200.000 de euro
Ferrari alb: 200.000 de euro

Lamborghini argintiu: 300.000 de euro
Lamborghini argintiu: 300.000 de euro

De-a lungul vremii, Adi Minune a avut un mare necaz pe şosea, făcându-şi praf maşina Ferrari California. Pentru că nu a acordat prioritate unei şoferiţe, pe Dorobanţi, el a rămas fără permis auto, în 2013, pentru o perioadă de două luni. Şi a fost bun de plată, căci şi maşina şoferiţei a fost grav avariată.

A mai avut un Ferrari California de 150.000 €, pe care l-a făcut praf într-un accident
A mai avut un Ferrari California de 150.000 €, pe care l-a făcut praf într-un accident

De precizat că Adrian Minune este darnic şi cu membrii familiei sale. De ziua fiicei lui, Carmen (22 ani), cântăreţul de manele i-a dăruit sărbătoritei o prăjitură cu îngheţată, iar înăuntru era o cheie de maşină. Adi Minune i-a făcut cadou un Mercedes GLE, al cărui preţ de pornire este de 70.000 €. Dacă e să dăm însă timpul înapoi, artistul nu a stat mereu pe roze cu banii. Apropiaţii lui susţin că, în adolescenţă, el vindea vara bere rece în Piaţa Obor, pentru a strânge un bănuţ. Acum are agenda de lucru plină, câştigând mii de euro lunar, fiind solicitat să cânte şi în cluburile din străinătate. Şi cei trei copii ai lui, Carmen, Adriana, Adrian Jr,  i-au moştenit talentul muzical. Adriana şi-a încercat norocul la ”Vocea României” (PRO TV), ajungând în semifinală. 

Liviu Guţă îşi plimbă noua soţie cu bolidul de 100.000 de euro

Are un Mercedes alb
Are un Mercedes alb

Şi  manelistul Liviu Guţă (36 de ani) are cu se se lăuda. El conduce un Mercedes în valoare de 100.000 de euro: “Asta nu e maşină, e navă spaţială! Merge singură, nu mă scoate de pe bandă, am masaj în scaun, ba chiar ştie şi unde trebuie să parcheze. Îşi alege singură locul, calculează distanţa dintre maşini şi se opreşte. Am nouă senzori exteriori pentru parcare. Eu doar apăs pe un buton şi o las să-şi facă treaba”, ne-a spus Liviu.

Liviu Guţă s-a căsătorit sâmbătă cu Roxana
Liviu Guţă s-a căsătorit sâmbătă cu Roxana

Solistul, care a divorţat de Iuliana, în urmă cu trei luni, după o căsnicie de 12 ani, iubeşte din nou. Sâmbăta trecută, el a postat pe conturile sociale o fotografie cu noua iubită, de la cununia civilă: ”Eu şi Roxana ne iubim foarte mult şi aşa ne vom iubi toată viaţa la fel cum aşa ne vom iubi şi copiii indiferent de situaţie!”. Fanii lui s-au împărţit în două tabere: cei mai mulţi îl felicită pentru noua viaţă, alţii, însă îl acuză că s-a recăsătorit atât de repede după despărţirea de mama celor doi copii ai lui.

Citește și

Adrian Minune și-a luat Lamborghini de 400.000 de euro: «Ceva frumos pentru un om care muncește de mic»

Ce mult a suferit fiica cea mică a lui Adrian Minune: «La grădiniță am fost marginalizată pentru că eram țigancă!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net