Adrian Mutu, la tribunal cu prima soţie pentru pensia alimentară

Ultima actualizare:

    Fostul fotbalist şi Alexandra Dinu se vor întâlni din nou în instanţă pentru pensia alimentară a fiului lor, Mario
Fostul fotbalist şi Alexandra Dinu se vor întâlni din nou în instanţă pentru pensia alimentară a fiului lor, Mario

Face ce face şi ajunge din nou la tribunal. De data aceasta Adrian Mutu (39 de ani) este cel care apelează la judecători în războiul cu prima soţie, Alexandra Dinu (37 de ani), şi le solicită acestora să-i anuleze executarea silită. ”Briliantul” nu vrea să achite suma de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară a fiului său, Mario.

Două divorţuri şi un proces pentru pensia alimentară, care părea să se fi terminat. Iată că nu e deloc aşa! Lupta prin tribunale între Alexandra Dinu şi  Adrian Mutu continuă de doi ani.


    Alexandra Dinu vrea să recupereze dreptul fiului său
Alexandra Dinu vrea să recupereze dreptul fiului său

În 2016, prima soţie i-a deschis proces fostului fotbalist pentru că nu şi-a îndeplinit îndatoririle pe care le are faţă de fiul lor, Mario, acum în vârstă de 15 ani. Ani în şir, fotbalistul a plătit câte 5.000 de euro lunar, iar în 2013 a achitat peste 30.000 de mii de euro, însă în anul 2014 plăţile s-au oprit brusc. Mutu nu a mai avut bani să achite suma respectivă şi a ajuns să acumuleze  o datorie de 140.000 de euro. 

Acest lucru a trimis-o pe frumoasa blondină direct la Judecătoria Sectorului 1, unde a depus o cerere pentru executarea silită a fostului ei soţ. Magistraţii i-au dat în 2016  dreptate Alexandrei şi, în numai câteva zile, au şi luat o decizie în favoarea actriţei, aceştia încuviinţând executarea silită împotriva pârâtului Adrian Mutu. Iată însă că la doi ani de la această decizie, fostul fotbalist ia taurul de coarne şi deschide şi el un proces la aceeaşi judecătorie, prin care le cere magistraţilor să conteste executarea silită pronunţată în 29.03.2016. Motivul pe care ar putea să-l invoce Adrian ar fi acela că nu mai are câştiguri care să-i permită să acopere suma, în plus mai are trei copii minori de întreţinut, adică doi  din căsnicia cu Consuelo Matos, pe Maya şi pe Adriana, dar şi un copil în vârstă de un an din actuala căsnicie cu superba Sandra. 


    Mario și frăţiorul vitreg Tiago se înțeleg foarte bine
Mario și frăţiorul vitreg Tiago se înțeleg foarte bine

Veniturile acestuia s-au diminuat enorm. „Briliantul” se află acum într-o perioadă de vacanţă forţată. El şi-a făcut debutul în meseria de antrenor în luna aprilie, atunci când a preluat conducerea tehnică a formaţiei FC Voluntari. După un parcurs sinuos, echipa lui a prins locul 12, care a făcut-o să joace barajul pentru menţinerea în prima ligă, contra divizionarei secunde Chindia Târgovişte. A rămas în Liga 1 doar după executarea loviturilor de departajare, dar succesul nu i-a asigurat continuitatea pe banca tehnică, fiind dat afară. E posibil ca cele două părţi să ajungă la proces, deoarece clubul ar refuza să-i achite clauza de reziliere, în valoare de 150.000 de euro.

Mutu, patru copii cu trei femei


    Cu Sandra are un băiețel
Cu Sandra are un băiețel

A avut o viaţă agitată, însă acum s-a liniştit. În 2001 Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Mutu, iar un an mai târziu au devenit părinţii unui băieţel pe care l-au botezat Mario. În 2003, celebrul cuplu a divorţat şi fiecare a luat-o pe drumul lui. ”Briliantul” a profitat vreme de un an de eticheta de burlac, căci în 2004 a întâlnit-o pe Consuelo Matos Gomez cu care s-a şi căsătorit un an mai târziu.


    Are două fete cu Consuelo și un băiat de 15 ani cu Alexandra Dinu
Are două fete cu Consuelo și un băiat de 15 ani cu Alexandra Dinu

Au împreună două fete, Maya şi Adriana, însă iată că rodul iubirii lor nu i-a putut ţine împreună, iar în 2013 au divorţat. Anul trecut s-a căsătorit cu Sandra Bachici cu care are un băieţel în vârstă de un an şi trei luni, pe nume Tiago. Singurul obstacol în ceea ce priveşte viaţa de tată l-a avut în 2013, când Mario, primul său fiu, a suferit o operaţie pe cord deschis, la numai 11 ani. Băiatul s-a născut cu o malformaţie pe inimă şi a fost operat la o clinică din Italia.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net