Adrian Năstase îl atacă pe Radu Banciu: „Bă, jigodie, gunoiule, cap de p...”


    Adrian Năstase şi Radu BanciuFoto: arhiva Click!
Adrian Năstase şi Radu BanciuFoto: arhiva Click!

Fostul prim-ministru al României îl atacă pe Radu Banciu într-un text publicat pe blogul personal. Adrian Năstase face precizarea, cu ironie, că totul e un pamflet.

Sub motto-ul „Bă, Banciu, pune mâna pe carte”, Adrian Năstase i se adresează lui Radu Banciu pe tonul pe care realizatorul de la B1 TV îl are în emisiunea sa nocturnă.

„Bă, jigodie, de patru ani, mă insulţi şi îmi jigneşti familia – soţia, copiii – pentru că ai frustrări cu Ceauşescu. Probabil că ai pitici pe creier. Încearcă, bă, şi cu medicamente”, îşi începe fostul premier textul intitulat “Bă, jigodie”.

“Ce ai făcut tu, bă, in viată ca să mă judeci pe mine si pe altii. Ai numărat biciclete la un ziar? Si acum te tine Oancea pe post de maimută la televizor in fiecare seară? Strângi, ziua, mizeria din tabloide si o versi apoi, pe sticlă, bă gunoiule? Asta numesti tu jurnalism? Bă, intre tine si Tapălagă, il aleg intotdeauna pe Tapălagă. El, cel putin, o iubeste sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, ii urăsti pe toti”, continuă Adrian Năstase.

“Îmi spui tu mie că am vrut, ca premier, să inchid B1Tv? Bă, idiotule, când a fost infiintat B1Tv? In 2001. Cine era premier atunci, bă, gunoiule?  Intreabă-l, bă, pe Păunescu si o să-ti explice. Că, pe urmă, ati trecut la mâncat frunză in Grădina Carpatilor, asta e o altă chestie. Asa se intâmplă cu viermii de mătase…”, mai scrie politicianul.

“Am tăcut timp de patru ani si am asteptat să-ti vină mintea la cap (de p…). Tu insă ai ajuns să spui că vrei să joci pe mormântul meu, să iei in batjocură gestul meu de revoltă de acum trei ani, să faci diverse insinuări sexuale? Cu ce drept, bă, gunoiule? Pentru că CNA -ul este plecat cu pluta prin lume si membrii săi nu mai au timp să se uite la televizor? De asta a ajuns tara asta in situatia in care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hrănesc, precum hienele, din stârvuri”, acuză Adrian Năstase.

Fostul prim-ministru se află printre ţintele preferate ale lui Radu Banciu, ca şi alte persoane din PSD sau coaliţia de guvernământ.  

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul