Adrian Sînă de la Akcent pleacă de acasă! Motivul din spatele deciziei: „Mă simt amărât”

În ultimii ani Adrian Sînă a fost mai mult tată și soț și mai puțin solist, căci pandemia i-a pus pe stop proiectele muzicale și concertele, mai ales cele internaționale. Dar iată că anul acesta au revenit evenimentele și se spune că trupa Akcent va reveni în vechea formulă.

Adi Sina in studioul de inregistrari
Adi Sina in studioul de inregistrari

Adrian Sînă și Anca Serea au o familie mare și frumoasă, pe care toată lumea o admiră. Dar iată că, de curând, solistul din trupa Akcent a povestit că are multe planur. Ce spune solistul despre planurile lui?

Adi Sînă: „Îmi iau rămas bun de la familia mea”

„În timp ce mă uit pe fereastră la peisajul zburdalnic de afară, mă simt parcă amărât de faptul că sunt din nou pe drum.

Adrian Sina si sotia lui, Anca Serea
Adrian Sina si sotia lui, Anca Serea

Încă o dată, îmi iau rămas bun de la familia mea, urmând să petrec următoarele săptămâni - dacă nu chiar luni - departe de casă, pe drumurile marcate de turnee și concerte. Este ciudat să mă gândesc că viața mea de acum se desfășoară pe scenă și în spatele ei. Într-un moment îmi fac bagajul și mă pregătesc pentru următoarea destinație, iar în altul sunt deja acolo, față în față cu publicul, încercând să ofer cea mai bună experiență posibilă. Și, totuși, nu pot să nu mă întreb: ce s-a întâmplat cu rutina mea de zi cu zi? Cu confortul meu? Cu oamenii și lucrurile pe care le-am lăsat în urmă?

Sunt sigur că acestea încă există, dar parcă acum sunt mai departe de ele decât niciodată. Poate că cel mai greu lucru este să mă obișnuiesc cu ideea că timpul trece atât de repede când sunt în turneu. Îmi amintesc cu ușurință momentele de acum câteva luni, când credeam că am tot timpul din lume pentru a face lucrurile, pentru a-mi vedea prietenii și pentru a-mi petrece timpul cu familia.

Trupa Akcent ar putea reveni
Trupa Akcent ar putea reveni

Dar acum, când mă uit în urmă, pare că totul a trecut atât de rapid. Și totuși, cu toate acestea, îmi place să fiu pe drum. Îmi place energia și entuziasmul pe care le aduc concerte și întâlnirile cu fanii mei. Îmi place să călătoresc și să văd lumi noi și să experimentez lucruri pe care nu le-aș fi putut face altfel. Este doar că, uneori, a fi departe de casă poate fi greu. Cu toate acestea, știu că această viață de turneu este ceea ce mi-am dorit întotdeauna. Și chiar dacă există momente în care mă simt singur sau trist, știu că sunt binecuvântat să fac ceea ce iubesc și să împărtășesc asta cu oamenii din întreaga lume”, a scris Adrian Sînă, pe contul său de Facebook. Se aude că se va reuni trupa Akcent pentru un concert în vara aceasta, însă nu este nimic oficial, momentan. Revenim cu amănunte dacă va confirma solistul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net