Adrian Teleșpan, declarații sincere despre orientarea sa sexuală: «Da, m-aș însura cu un bărbat»

Ultima actualizare:

    Adrian Teleșpan și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsătoria între persoane de același sexFoto Facebook
Adrian Teleșpan și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsătoria între persoane de același sexFoto Facebook

Adrian Teleșpan și Ana Morodan au făcut o impresie foarte bună la Asia Express, emisiune care se bucură de un real succes în rândul publicului. Și, odată cu notorietatea de care se bucură, au venit din partea fanilor și o mulțime de întrebări despre viața lor personală. Asumați și deschiși, cei doi vorbesc fără ocolișuri despre orice subiect, iar azi vă readucem în actualitate declarații pe care Adrian Teleșpan le-a făcut, de-a lungul timpului, în diverse contexte.

Adrian Teleșpan (39 de ani) și Ana Morodan (34 de ani) sunt o echipă de temut la Asia Express, reality-show-ul de la Antena 1, deoarece reușesc deseori să ajungă primii în timpul cursei, la punctul de întâlnire, iar acest lucru îi face pe ei doi rivali redutabili pentru concurenți. Dar tot datorită competitivității, la care se adaugă umorul și chimia dintre ei, și-au câștigat și o mulțime de fani în rândul telespectatorilor, care s-au bucurat enorm când cei doi s-au reîntors în emisiune. Multe persoane s-au întrebat însă dacă ei doi ar fi iubiți sau doar sunt foarte buni prieteni. 

Adrian Teleșan și Ana Morodan, colegi de muncă, dar și buni prieteni

Adrian Teleșpan și Ana Morodan, supranumită "contesa digitală", sunt foarte buni prieteni, iar acest lucru a fost așa dintotdeauna, deoarece în 2013, atunci când a lansat celebrul roman "Cimitirul", Adrian Teleșpan a dezvăluit care este adevărata lui orientare sexuală. Scriitorul a mărturisit în cadrul unui interviu că el nu este atras de femei, ci de bărbați. 

Întrebat în cadrul interviului pentru publicația online www.life.ro dacă a fost vreodată judecat pentru orientarea sa sexuală, el a răspuns negativ. „Nu, niciodată şi m-au înjurat şi foarte puţini… Am fost norocos. Ştiu cazuri care nu au fost la fel”, a declarat scriitorul, pentru life.ro

Colegul de echipă al Anei Morodan de la Asia Express are și o poveste de viață senzațională, care e dezvăluită, cu multă autoironie: a venit pe lume prematur, cântărind la naștere doar 1,7 kg. Iată ce scrie în prezentarea scriitorului: "Teleșpan s-a născut prematur, pe 11 noiembrie 1979, la Drăgăşani, Vâlcea, într-o familie aparent normală. Aspectul lui la naştere i-a făcut pe părinţi să plângă. La momentul respectiv, cântărea aproximativ 1,7 kilograme, jumătate din această cantitate fiind reprezentată de cap. La naştere, medicii i-au dat maxim 48 de ore de viaţă. La patru ani a făcut meningită. A urmat o perioadă destul de neclară, iar în 1999 a absolvit Liceul Teoretic din localitatea natală. Apoi a studiat un an de Drept, patru de Jurnalism şi doi de Actorie. În perioada 2000 – 2012, a lucrat ca producător executiv la ProTV, Antena 3, Realitatea TV şi România TV. În 2012 a emigrat în UK. Teleșpan este autorul romanului «Cimitirul», care se bucură de un success oarecum surprinzător pentru România, având în vedere că personajul principal este homosexual. După cum declară el însuși, a scris această carte pentru că a avut timp. În rest nu s-a remarcat cu nimic, în afară de faptul că 98% dintre cunoscuţii lui îl simpatizează. Ca orice om care se respectă, îşi dorește bunăstare şi linişte psihică. Îi place să mănânce bine. Îi plac foarte mult filmele și muzica".

Adrian Teleșpan și Ana Morodan, sunt una dintre echipele preferate de la Asia Express
Adrian Teleșpan și Ana Morodan, sunt una dintre echipele preferate de la Asia Express

Ce părere are Adrian Teleșpan despre adopția copiilor de către cupluri de același sex

„Eu nu fac deosebire între homosexuali şi heterosexuali în ceea ce priveşte rolul de părinţi şi am să-ţi spun şi de ce. Din punctul meu de vedere, orice om indiferent de orientarea sexuală, ar trebui să ceară părerea unui specialist înainte de a face copii. Nu toţi oamenii sunt pregătiţi să aibă copii. Eu ştiu oameni chiar din generaţia mea care au făcut un copil fără să fie pregătiţi. Şi nu le este bine nici lor, nici copilului”, a mai spus el pentru life.ro.

Adrian Teleșpan s-ar căsători cu un bărbat în România

Adrian Teleșpan a declarat faptul că el s-ar căsători cu un bărbat în România dacă ar avea posibilitatea. 

„Da, dacă aş avea cu cine, da. E la fel şi ca la heterosexuali: teoretic te căsătoreşti doar dacă ştii că vrei să faci asta cu adevărat! (...) Nu mi se pare că aduce un surplus de bine într-o relaţie. Dacă doi oameni sunt fericiţi împreună, două acte n-or să le schimbe cu nimic viaţa, cu toate astea, vezi tu, le-o schimbă, pentru că foarte mulţi devin extrem de închistaţi în treaba asta şi sunt foarte copleşiţi cumva de actul în sine… Vorbesc de cupluri de heterosexuali pe care îi cunosc”, a spus el pentru aceeași sursă. 

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg