Adrian Uzum, solist de muzică armânească, a murit la 37 de ani, din cauza cancerului. Ultimul mesaj al artistului


    Adrian Uzum a murit la 37 de ani din cauza unui cancer agresiv Sursă foto: Arhivă personală
Adrian Uzum a murit la 37 de ani din cauza unui cancer agresiv Sursă foto: Arhivă personală

Adrian Uzum, solist de muzică armânească, a murit la 37 de ani, după ce fusese diagnosticat cu o formă avansată de cancer. Solistul se afla în Turcia pentru a urma un tratament.

Adrian Uzum suferea de ceva timp de o boală gravă. În Turcia urma să primească un tratament de specialitate, iar muzicianul încerca să își păstreze optimismul în lupta o boală necruțătoare, cancerul. 

Pe 10 februarie, Adrian Uzum, solist de muzică armânească, scria pe contul său de Facebook: „ Astăzi am început terapiile pentru toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pentru că vreau să vin acasă să ne revedem cu drag şi să ne reapucam de lucrurile frumoase pe care ştim să le facem împreună..... Vă pup şi vă iubesc necondiţionat pe toţi şi vă rog din inima şi din sufletul meu să ma iertaţi încă odată că v-am pus pe voi toţi într-o postură atât de urâtă. Să ştiţi că Dumnezeu a auzit toate rugăciunile voastre despre mine, iar răutatea care îşi pusese stăpânire pe sufletul meu a fost ridicată de Dumnezeu şi cu ajutorul vostru”.

Colega de trupă a anunțat decesul lui Adrian Uzum 

Joi, 18 februarie, Denisa Răchită, colegă de trupă cu Adrian Uzum a anunţat moartea acestuia. Adrian Uzum fusese diagnosticat cu cancer. ”Nu îmi vine să cred. Încă nu conştientizez că despre tine e vorba, omul meu de bază! Astăzi ai pierdut lupta cu boala asta perversă. Cine s-ar fi gândit? Mi-ai promis că te întorci acasă, că vom continua ce-am început. Te-ai stins prea repede… ne-ai lăsat singuri, ai nimănui. M-ai creat şi m-ai format în asa fel încât să-ţi fiu variantă feminină, m-ai îmbărbătat şi se pare că mi-ai predat ştafeta. Nu-i nimic. Îţi promit că tot la fel voi fi şi mâine şi peste ani şi ani. Voi ceda abia atunci când voi ajunge în locul tau! Am să-ţi duc mai departe numele, până în pânzele albe! Îţi promit să te fac mândru şi te rog să mă şi cerţi când mai greşesc, ca până acum! Îţi promit şi că îl iau pe băiatul tău sub aripa mea,va cânta cu mine pe scenă şi îl voi creşte aşa cum m-ai crescut tu pe mine, dorinţa ta cea mai mare. Drum lin către îngeri, comoara noastră! Nu te vom uita niciodată…”, a fost mesajul colegei sale, Denisa Răchită. 

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg