Adriana Bahmuțeanu, amintiri de groază din campanie: “Am văzut șobolani cât bichonul meu”. Ce decizie a luat

image
Adriana Bahmuțeanufoto: arhivă personală

Adriana Bahmuțeanu (46 de ani) nu renunță cu una, cu două, la politică! Vedeta de televiziune este dispusă să intre din nou în lupta electorală pentru Primăria sectorului 1. Spune că dacă ar fi fost ea "regina gunoaielor", sectorul nu ar fi fost acoperit acum de munți de deșeuri și resturi menajere.

Este de notorietate scandalul dintre firma de salubrizare Romprest și noul primar al sectorului 1, Clotilde Armand. În tot acest timp, cei care au de suferit sunt cetățenii, care s-au trezit cu munți de gunoaie pe străzi

“Daca mă puneau pe mine regina gunoaielor la sectorul 1, păi nu curățăm eu tot? Trebuie să candidez din nou. De fapt, așa scrie la lege, că se reia candidatura dacă o dau jos pe Clotilde”, a spus Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu a candidat pentru Primăria sectorului 1 din partea Partidului Ecologist Român. Ea a primit oferta de a candida cu puțină vreme înainte de alegerile locale din 2020 și a acceptat-o fără să stea prea mult pe gânduri. Bahmu a știut că nu are multe șanse să ajungă primar, însă a preferat să-și încerce norocul și să-și demonstreze singură că poate face față cu brio unei lupte electorale. „Nu cred că eu singură pot să schimb ceva acolo. Sunt găști care vor doar să fure. Acum câțiva ani, am avut propuneri să candidez la primărie. Era soțul meu, Silviu Prigoană, în politică și nu s-a putut, așa că mi-am făcut damblaua acum. Mi-am dorit, am avut frustrarea asta să candidez și eu”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Click!

„Nu mi-era frică de Covid, mai degrabă credeam că iau rîie”

Adriana Bahmuțeanu a luat această candidatură în serios și a mers în fiecare zi prin diverse locuri din sector, de unde a transmis live pe contul ei de socializare. Ea a reușit să rezolve și situații pe care autoritățile le-au ignorat ani de zile, cum ar fi cea a unui cetățean care a strâns un adevărat munte de gunoaie în curtea lui, spre disperarea vecinilor. La interevenția Adrianei Bahmuțeanu, autoritățile au trimis la fața locului echipaje de intervenție care au eliberat terenul. „Campania electorală a fost o caterincă. Am fost în sectorul 1, nu mi-era frică de Covid, mai degrabă credeam că iau râie. Mi-a fost frică să nu mă îmbolnăvesc. Este incredibil ce se întâmplă. Am găsit o casă unde gunoiul depășise acoperișul. Am văzut șobolani mai mari decât bichonul meu. Știam că nu o să câștig pentru că am intrat târziu în cursă, dar am ajutat măcar oamenii din Chitila să strângă gunoiul. Fac activism civic acum”, mai spus Bahmuțeanu, pentru Click!

Citește și:

Romprest nu mai vrea să ridice gunoiul din sectorul 1. Clotilde Armand: ”Foarte bine, să facă ceea ce consideră”

Străzile din sectorul 1 au ajuns depozite de gunoi. Primăria și firma de salubrizare se ceartă pe bani iar deșeurile zac neridicate

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
Alexia Eram (6) jpg
cub cristina rus (1) png
Tiriac
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
vica blochina 3 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg