Adriana Bahmuţeanu la procurori, Silviu Prigoană Prigoană la botez


    Adriana Bahmuțeanu părea să-și fi regăsit liniștea, dar nu scapă de probleme
Adriana Bahmuțeanu părea să-și fi regăsit liniștea, dar nu scapă de probleme

Telenovela Bahmuţeanu-Prigoană continuă. În timp ce afaceristul Silviu Prigoană încearcă să ducă o viaţă fără griji şi se distrează la petreceri, prezentatoarea Antena Stars face ce face şi iar dă de necaz. Adriana a fot audiată la DIICOT, după ce i-au fost golite conturile pe care-şi încasa salariul.

Unul râde, altul plânge. Silviu Prigoană (52 de ani) a chefuit weekendul trecut la petrecerea de botez al celui de-al cincizecilea finuţ al său. Alături de soţia sa, Mihaela, omul de afaceri a creştinat băieţelul unor prieteni la biserica ”Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril”, din Pipera. Apoi, proaspătul cuplu s-a distrat o noapte întreagă, alături de prieteni şi de al doilea cuplu de naşi, Oana Turcu şi Cristi Brancu.

Silviu Prigoană și soția s-au distrat în  weekend la petrecere. Ei au fost nași de botez
Silviu Prigoană și soția s-au distrat în weekend la petrecere. Ei au fost nași de botez

În timp ce Prigoană  are acum alte preocupări care îi aduc fericirea, iată că Adriana Bahmuţeanu (42 de ani) nu reuşeşte să scape de trecut. După ce a chefuit de ziua ei, bruneta a ajuns, ieri de dimineaţă, la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Bucureşti pentru a da declaraţii într-o anchetă. În 2012, vedetei tv i-a dispărut suma de 12.000 de lei, pe care o încasa de la SC ROSAL, firma fostului ei soţ.

”Din păcate, Adriana a aflat în anul 2012 că banii ar fi intrat în conturi, însă persoane necunoscute, fără acord şi fără ştiinţa Adrianei, au ridicat acele sume de bani. Adriana nu a semnat să primească acele carduri şi altă persoană a constatat că cineva a ridicat banii în locul ei”, a explicat Simona Dumitrescu, avocata vedetei. Adriana îl vrea la DIICOT şi pe fostul soţ. ”Această plângere a stat la o secţie de poliţie timp de 3 ani. După 3 ani, oamenii aceia şi-au dat seama că au o cerere nerezolvată şi au trimis-o la DIICOT, aşa am ajuns eu să pierd ore întregi, să dau declaraţii în calitate de victimă. Cine a furat banii aceia să se ducă la puşcărie. Eu primeam salariul într-un cont, însă cineva a manevrat lucrurile şi s-au sustras banii pe o semnătură falsă. Domnul Prigoană era preşedintele firmei, să-l cheme şi pe dânsul să-l întrebe, că nu era semnătura mea acolo. Eu vreau banii mei înapoi, am doi copii de crescut”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Click!

Silviu vrea despăgubiri de 5.000 de lei de la soacră

După ce s-a judecat în aproximativ 40 de procese cu fosta lui soţie, Adriana Bahmuţeanu, afaceristul se războieşte acum cu soacra! Pentru că l-ar fi denigrat, el îi cere Petruţei Toma despăgubiri de 5.000 de lei, care ar putea să o lase pe femeie fără pensia pe cinci luni. ”Soacra a fabricat probe împotriva mea. Este un dosar pe rol, iar instanţa trebuie să facă dovada că probele sunt elocvente. Dânsa poate să facă şi muncă voluntară”, a declarat, pentru Click!, Silviu Prigoană. 

Silviu și Adriana au divorțat de cinci ori

Cei doi băieți au rămas în grija Adrianei
Cei doi băieți au rămas în grija Adrianei

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit, pentru prima dată, în anul 2003, iar primul divorţ a venit imediat, după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze. În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 au “notat” al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013. Doi ani mai târziu, Adriana a plecat de-acasă cu cei doi copii ai lor, Maximus (8 ani) şi Eduard Gabriel (6 ani ), şi iar au ajuns la divorţ. 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina