Adriana Bahmuţeanu, pe masa de operaţie

Ultima actualizare:

    Adriana Bahmuţeanu a plecat de la spital pe picioarele eifoto: arhiva personală
Adriana Bahmuţeanu a plecat de la spital pe picioarele eifoto: arhiva personală

Nici bine nu a pus punct scandalului cu fostul soţ, că Adriana Bahmuţeanu are acum alte probleme. Vedeta tv acuză de mai mult timp dureri puternice de spate, pe care se pare că reuşeşte să le ţină sub control numai cu ajutorul medicilor. Înainte de a intra în emisie, vedeta tv a dat o fugă la spital pentru o mică intervenţie la coloană.

Adriana Bahmuţeanu se confruntă de mai multă vreme cu dureri de spate. Vedeta tv a ajuns miercuri (13 ianuarie) la medic, unde medicii i-au făcut o mică intervenţie la finalul căreia se pare că prezentatoarei i-a revenit zâmbetul pe chip, semn că disconfortul a dispărut ca prin minune.

Adriana s-a dus la spital pentru a-şi rezolva problemele de sănătate
Adriana s-a dus la spital pentru a-şi rezolva problemele de sănătate

Vedeta tv a explicat că a suferit o mică operaţie, însă nu va lipsi de la emisiunea "Nnecenzurat" pe care o prezintă la Antena Stars. "Înainte de emisie...reparăm coloana vertebrală. Succes total...sunt bine, sănătoasă, veselă şi voioasă....şi nu mă mai doare spatele! Multumesc domnului doctor Rareş Nechifor...ma duc la emisie", a scris vedeta tv pe reţeaua de socializare.

Vedeta este bine după intervenţia minoră pe care a suferit-o
Vedeta este bine după intervenţia minoră pe care a suferit-o

Adriana s-a ţinut de cuvânt şi a apărut la emisiune. Ea a prezentat direct din pat. "Dragii mei, în anul care s-a încheiat am cărat multe şacoşe, bidoane cu apă, multe greutăţi, mi-am ridicat şi greutăţile de pe suflet şi mă cam supăra spatele. Am ajuns în sfârşit la medic. Este acelaşi doctor care m-a operat în trecut de fibrom uterin şi hernie de disc, iar acum mi-a făcut o mică reparaţie şi îi mulţumesc. Colegii mi-au făcut o surpriză şi mi-au adus un pat, pentru că mi s-a recomandat să stau la orizontală. Mi s-a îndeplint un vis, acela de aprezenta emisiunea din pat", a spus Adriana Bahmuţeanu la emisiunea "Necenzurat". 

image
image
image
image
image
image
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png
banner georgiana lobonț png