Adriana Bahmuțeanu va lipsi de la nunta lui Honorius Prigoană. Ce mesaj emoționant i-a transmis

Ultima actualizare:

    Adriana Bahmuțeanu Foto: Facebook
Adriana Bahmuțeanu Foto: Facebook

Honorius Prigoană, fiul cel mare al lui Silviu Prigoană, urmează să se căsătorească în acest weekend în Statele Unite, cu cea care l-a cucerit încă de pe vremea când era student în statul american și unde de altfel a și cunoscut-o. Adriana Bahmuțeanu i-a transmis însă un lung mesaj pe Facebook în care-și motivează absența de la importantul eveniment.

"Dragă Honorius, îți doresc o căsnicie minunată și o viață fericită și lipsită de griji! Și o petrecere frumoasă la nunta ta, care să rămână de poveste!!! Îți doresc să ai copii frumoși și sănătoși care să ajungă oameni de succes, la fel ca tine!!! Mi-aș fi dorit, poate, să particip la nunta ta, dar asta doar dacă aș fi avut o viață frumoasă lângă tatăl tău și am fi fost o familie în adevăratul sens al cuvântului, în care să mă regăsesc și să mă simt împlinită. Mi-aș fi dorit poate să îți fiu mamă, fie și vitregă cum mi se zicea, să am grijă de tine și să te ocrotesc, dar n-a fost să fie!!! N-a fost să fie însă e mai bine așa, poate că altfel ți-am fi stricat nunta și nu te-ai fi simțit în largul tău....de asta am și ales un alt drum acum aproape doi ani împreună cu copiii mei, frații tăi...", a scris Bahmu pe rețeaua de socializare.


    Honorius Prigoană și Corina, viitoarea sa soțieFoto: Facebook
Honorius Prigoană și Corina, viitoarea sa soțieFoto: Facebook

Vedeta de televiziune îi dorește lui Honorius să nu aibă ghinionul de a experimenta nefericirea ei, dar să aibă și grijă de frățiorii lui mai mici, MAximus și Eduard, pe care i-a trimis să asiste la nunta lui:

" În seara asta însă, i-am trimis pe frații tăi mai mici, Maximus și Eduard, să îți fie alături la nunta ta (sper din tot sufletul că vei avea o singură nuntă în viața asta și o singură cîsnicie...). Ce -i drept, i-am «trimis» mai mult cu forța. Pe Maxi l-am lăsat în poarta la tatăl tău după multe parlamentări și am facut un pariu cu el pe ...nu mai contează ce...că tăticul vostru o să îi dea computerul pe care i l-a promis de mult timp, chiar și de ziua lui și pe care nu i l-a dat sub nicio formă!!! I-am zis că poate o să i-l dea dacă merge la nuntă și stă frumooos la masă....Computer care se află undeva sub cheie și pe care Maxi îl poate folosi doar dacă le spune judecătorilor că se mută de tot la tatăl lui acasă! Apropo, tu crezi că e normal așa ceva?"


    Silviu Prigoană și fiii săiFoto: Facebook
Silviu Prigoană și fiii săiFoto: Facebook

Adriana Bahmuțeanu nu ezită să-l mustre putțin pe fiul cel mare al lui Silviu Prigoană pentru lipsa lui de interes față de frățiorii săi mai mici:

"Știu că nu ai timp acum, dar poate zilele următoare sau peste ceva vreme, când ai să te faci mai mare și vei deveni adult, îi vei putea răspunde lui Maxi când te va întreba, la fel ca și pe mine când mă lasă mască și nu știu ce să îi răspund, de ce fratele lui cel bogat despre care citește în ziare nu i-a dat niciun cadou de ziua lui...sau de ce dacă te sună nu îi răspunzi...sau de ce tati nu îi răspunde lui mami când avem nevoie de semnătură la doctor....(mă rog...asta nu prea e treaba ta...) sau când Maxi vrea nu știu ce gadget pe care tu i l-ai dat doar cu condiția să îl folosească la tatăl lui acasă... și întreabă de ce nu i l-ai dai TU și la mine acasă, chiar te rog să îi răpunzi!!!"

Spre finalul lungului mesaj, tonul lui Bahmu se mai domolește: "Casă de piatră, Honorius și multă fericire îți doresc!!! Și aș vrea să mai știi ceva: pentru mine tatăl tău este și tatăl copiilor mei. eu am îngropat securea războiului și sper ca și el să facă la fel. măcar acum, la nunta ta, dar și pe viitor!!!"

La final, Adriana a publicat și două imagini - una cu Honorius și Corina, viitoarea sa soție și o altă fotografie cu Silviu Prigoană și fiii săi.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net