Adriana Irimescu a întinerit de când s-a cuplat cu Alexandru Papadopol

22 septembrie 2019
article img
Adriana Irimescu şi Alexandru Papadopol au transpus în realitate scenariul filmului „Bani negri (pentru zile albe)”

Formează un cuplu nu doar în viaţa reală, ci şi pe platourile de filmare. Alexandru Papadopol şi Adriana Irimescu, fostă Titieni, s-au combinat de aproape trei luni şi se pare că povestea lor de dragoste a debutat pe platourile de filmare ale serialului „Bani negri (pentru zile albe)”. De când se iubeşte cu Papi, Adriana este mult mai sexy.

Iată că istoria se repetă! Povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină (42 de ani) şi Alexandru Papadopol (44 de ani) a început pe platourile de filmare, în anul 2003, pe când erau distibuiţi în telenovela „Numai iubirea” (Acasă TV). Destul de timid şi de rezervat în a face primul pas, Papi s-a lăsat cucerit de sexoasa brunetă care i-a devenit mai apoi soţie.

article img
Adriana şi Papi stau unul lângă altul şi după filmări

După 12 ani de căsnicie, Papi a divorţat, însă nu s-a bucurat prea mult de statutul de bărbat liber, căci s-a cuplat rapid, iar debutul poveştii de dragoste cu Adriana Titieni (43 de ani) parcă este tras la indigo după cel anterior. 

Timidul nevindecat a fost abordat pe platourile de filmare chiar de partenera lui. Cei doi au fost distribuiţi în „Bani negri (pentru zile albe)”, serialul al cărui scenariu a fost scris şi regizat de Daniel Sandu (marele câştigător al Premiilor Gopo 2018 – n.r.). 

article img
Adriana şi Adrian Titieni au divorţat discret în 2018, după 20 de ani de mariaj

Papi are rol principal, iar Adriana un rol secundar. Deşi în serialul cu pricina schimbă câteva replici, în spatele camerelor de luat vederi, Papi şi Adriana au avut ocazia să vorbească mai mult şi să socializeze, astfel încât să devină rapid un cuplu şi în viaţa reală. 

De când s-au combinat, fosta nevastă a lui Adrian Titieni parcă a înflorit: e mult mai zâmbitoare, mult mai sexy, a slăbit foarte mult şi şi-a schimbat garderoba, semn că iubirea cu Papi îi prieşte. 

Din distribuţia serialului mai fac parte Gavril Pătru, Valeriu Andriuţă, Maruca Băiaşu, Mălina Manovici, Iulia Dinu şi Voica Oltean. Culmea este că Papadopol a fost coleg de scenă şi cu Adrian Titieni (56 de ani) în piesa „Spovedania” în care jucau de trei ani. 

article img
Papi şi Ioana Ginghină s-au despărţit la notar după 12 ani petrecuţi împreună

Însă după ce Titieni a aflat de cuplul „bombă”, a decis să sisteze orice apariţie pe scenă în această formulă. Iată că zicala „Viaţa bate filmul” e cât se poată de adevărată şi în viaţa reală.

Ioana Ginghină şi-a sărbătorit ziua de naştere la Roma

Îndrăgita actriţă pe care o ştiţi din „Numai iubirea”, „Inimă de ţigan” şi „O grămadă de caramele” şi-a sărbătorit ziua de naştere, pe 21 septembrie, la Roma. 

Ioana Ginghină a împlinit 42 de ani şi a dorit să fie departe de ţară, aşa că a plecat în Italia, unde s-a distrat pentru câteva zile departe de familie şi de prieteni. 

article img

S-ar părea că nici pe Ruxandra, fiica ei de 11 ani, nu a luat-o cu ea, preferând să o lase la tatăl ei, Alexandru Papadopol, de care s-a despărţit oficial în iulie, la notar. 

Actriţa ne-a spus că anul acesta vrea să petreacă mai mult timp în vacanţe, aşa că după ce a fost cu fiica ei în mai multe destinaţii relaxante, acum a plecat şi singură, să se destindă. 

„De ziua mea, voi fi la Roma şi îmi doresc să fiu fericită. Şi chiar cred că îmi iese. Relaţia mea cu Ruxandra e foarte frumoasă. Ştim să fim şi mamă, şi fiică, şi prietene. Este exact fiica pe care mi-am dorit-o”, ne-a mai spus Ioana Ginghină în cel mai recent interviu.