Adriana Rusu, sfâșiată de durere după dispariția tatălui: „Vorbesc cu el în fiecare zi!”

#Exclusiv Click!

Adriana Rusu, moldoveanca sexy de peste Prut cunoscută după colaborarea cu Tatatee de la B.U.G Mafia, încearcă să își revină după dispariția tatălui său! Vedeta ne-a dezvăluit că are momente când vorbește cu el, chiar dacă sufletul său s-a înălțat la Cer.

Adriana Rusu, despre suferința pierderii tatălui ei!

Simpatica artistă Adriana Rusu și-a deschis sufletul în fața reporterilor de la Click!, așa că ne-a povestit una dintre cele mai dureroase dispariții din viața sa. 

Citeste si: O moldoveancă sexy i-a cucerit pe cântăreţii din Republica Dominicană

„Eu l-am pierdut foarte repede pe tata! Încă nu m-am obișnuit fără el, pentru că vorbeam non-stop la telefon, dar se întâmplă, viața merge mai departe. Știu că tata este acolo, are grijă de mine. Eu consider că am fost fata tatei.

Noi suntem trei fete așa că toate trei fete am fost <fetele lui tata> așa se mândrea el cu noi. Îmi este dor de el, l-am mai visat, dar să știi că vorbesc cu el în fiecare zi. Îi cer sfaturi și vorbesc cu Dumnezeu pentru că eu cred foarte mult în El.”, a declarat Adriana Rusu, pentru Click!. 

Mai vezi și: Sexy moldoveanca Adriana Rusu i-a cucerit pe cehii de la Pub Animals

Chiar dacă sufletul îi este zdrobit de durere, Adriana Rusu ne-a spus că în aceste momente dificile încearcă să se încurajeze singură, deoarece nu are pe umărului cui să plângă.

„Sunt singură. În momentul de față sunt focusată pe ce am de făcut dar probabil când o să fie momentul o să se întâmple și treaba cu inelul. Sunt mai pretențioasă, sunt moldoveancă a dracului! Îmi doresc un bărbat lângă mine care să fie asumat și să știe cum să se comporte cu o femeie pentru că în ultimul timp lumea a devenit foarte superficială.”, a declarat Adriana Rusu, pentru Click!.

Cântăreața Adriana Rusu: „Intervențiile estetice ne dau încredere în noi ca femei!”

Vedeta ne-a obișnuit cu o imagine mereu impecabilă, însă pentru asta, Adriana Rusu ne-a spus că uneori mai apelează și la ajutorul medicului estetician.

„Pentru mine, având în vedere că fac aproape 36 de ani, sunt foarte importante intervențiile estetice pentru că mă ajută să nu folosesc foarte mult make-up și mă fac să mă mențin tânăra chiar dacă am o genă bună.

La față am câteva intervenții non-invazive iar recent mi-am făcut cu botox în zona superioară a feței și la ochi. Aceste lucruri ne dau încredere în noi ca femei și cred că trebuie să avem grijă de propria persoană. La vârsta de 32 de ani am făcut și un implant mamar și chiar mi-a dat încredere, mult mai multă încredere, în mine.”, a declarat Adriana Rusu, pentru Click!.

Cine este Adriana Rusu

Adriana Rusu s-a născut la 13 decembrie 1986, în Lăpușna, localitate din Republica Moldova. Mai are trei frați, două surori - Victoria și Aliona, și un frate - Vladimir. Adriana a început să cânte în jurul vârstei de șapte ani, când a început să studieze pianul.

Solista a absolvit Liceul „Titu Maiorescu” și colegiul „Costache Negruzzi”, ambele din Iași. În iulie 2008, Adriana a obținut licența în Psihologie, dar nu a renunțat nici la studiile muzicale.

În 2004, a înregistrat prima ei melodie, iar în 2007 un prieten a prezentat-o producătorului muzic al Vlad Irimia (alias Tataee de la BUG Mafia), cu care a înregistrat piesa de debut, „Noi doi”, care a devenit hit atât în România, cât și în Republica Moldova.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub silvia chifiriuc png
Radu Mirică s-a sinucis
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
rafael nadal si sotia sa
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
nicolaeamericanul Sursaneverforgotten jpg
Masini cu rusi care fug de inrolare asteaptă să intre în Georgia FOTO Profimedia
image
image
image
image
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG
3688607alexandruarsinel21024x730 jpg