Află cum a cucerit-o soţul pe Ellie White!

25 februarie 2015
article img
Bruneta a dezvăluit cum a cucerit-o iubitul, încă din prima zi în care s-au cunoscutFoto: Arhivă personală

Ellie White (30 de ani) şi logodnicul ei, Doru Tincă, se iubesc la fel ca în prima zi. De curând, solista a dezvăluit prietenilor vituali modul în care acesta a cucerit-o cu doar câteva cuvinte chiar în ziua în care s-au cunoscut.

Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de şapte ani. Deja mamă a unui băieţel superb, Mihai (2 ani), artista a aflat, recent, că acum este însărcinată cu o fetiţă, pe care o va naşte la sfârşitul lunii mai. Ellie White şi Doru Tincă nu-şi mai încap în piele de bucurie!

article img
Cântăreaţa Ellie White este fericită alături de băiatul şi de logodnicul eiFoto: Arhivă personală

Recent, cântăreaţa şi-a amintit clipele emoţionante în care actualul iubit a cucerit-o iremediabil.

“Cred că este important să acordăm atenție deosebită cuvintelor pe care le folosim în comunicarea cu ceilalți. Cuvintele pot mângâia sufletul, pot alina suferința sau, deopotrivă, pot genera durere.

La rândul meu am suferit foarte mult atunci când s-au spus lucruri neadevărate despre mine, când unii oameni s-au grăbit să mă catalogheze într-un fel sau altul fără să mă cunoască, cum, de altfel, am fost incredibil de fericită când cei dragi mie mi-au adresat vorbe frumoase exact în momentele în care aveam nevoie.Îmi amintesc cum, în ziua când l-am întâlnit pe Doru, în urmă cu aproape șapte ani, i-am spus, ca să îl testez, să nu se îndrăgostească de mine pentru că îl voi face să sufere, iar el mi-a spus «Nu-i adevărat, tu nu ești așa!». Au fost cuvinte care m-au impresionat și m-am convins pe parcurs că nu au fost spuse doar pentru a mă cuceri. M-a «citit» din primele clipe și astfel s-a creat această legatură atât de strânsă între noi”, a mărturisit artista, pe blogul personal.