Afla secretul stilului vestimentar al Dianei Munteanu


    Diana MunteanuFoto: arhivă personală
Diana MunteanuFoto: arhivă personală

Prietenii de la ora 11, de pe Antena 1 inseamna pentru Diana Munteanu cel putin 20 de tinute lunar. Si, chiar daca pentru multi dintre noi acest lucru poate suna wow, Diana abordeaza cu mult profesionalism tot cee aceea ce implica sitlul vestimentar si imaginea sa, de aceea din prima clipa a droit sa lucreze cu un stilist. 

Ellida Toma este responsabila de imaginea superbei Diana Munteanu. “Am intalnit stilistul perfect in Ellida Toma”, afirma Diana, iar noi o credem! De ce? Ellida Toma este doctorand in cadrul departamentului Moda - Design Vestimentar, Facultatea de Arte Decorative şi Design, Universitatea Nationala de Arte din Bucureşti, a absolvit Master Strategii de Moda şi Costum și este designer vestimentar, stilist, consultant de imagine și scenograf de costume. Realizeaza proiecte de teatru şi televiziune, expozitii de costum in tara și strainatate in manifestari personale și de grup.

Puternic influentata de curentul deconstructivist, ELLIDA TOMA are o abordare conceptuala asupra modei prin imbinarea de elemente geometrice, arhitecturale și inovatoare. Piesele vestimentare, realizate prin interventii la nivel de tipar, sunt o combinatie intre idee, forma, proportie, functionalitate și calitate și transmit mesaje complexe prin multiple moduri de a fi purtate. Pe site-ul Ellidei pot fi vazute colectiile sale atat pentru barbati, cat si pentru femei https://ellidatoma.com.

Ei bine, cele doua se aseamana foarte mult atat la frumusete, cat si la gusturi. Regula comuna de stil pe care o respecta cele doua este: Less is more!"

Diana Munteanu si Elida Toma fac echipa buna impreuna
Diana Munteanu si Elida Toma fac echipa buna impreuna

Cat de greu credeti ca se lucreaza cu Diana Munteanu? Ne raspunde Ellida Toma: “E ușor sa construiești cand lucrezi cu persoane educate. Diana provine dintr-o familie foarte buna, iar cei șapte ani de acasa și-au spus cuvantul. Unei persoane educate nu trebuie sa ii dai reguli de stil …le are in bagajul personal.  Toti cei care apar la tv trebuie sa respecte anumite reguli de stil. Trebuie sa adaptezi tinutele in functie de tipul de host pe care il intruchipezi. Emisiunea iti poate impune o linie vestimentara stricta sau iti poate permite o libertate in ceea ce privește stilul vestimentar. In oricare dintre situatii, tinutele vor fi compuse in functie de conformatia corpului, accesorizarea are un rol foarte important și nu trebuie neglijate aspecte ca armonizarea machiajului, coafurii și hainelor. Diana cunoaște multe reguli de stil dar ma bucur ca le descopera in tinutele pe care i le propun și le aplica. Din nou… cel mai important lucru in ceea  ce privește stilul este atitudinea. Iar in cazul Dianei, și o rochie din panza de sac o poate purta ca și cum ar fi din matase, și sa arate demential. E mare lucru!"

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg