Aida Parascan îl acuză pe medicul care i-a monitorizat sarcina: «Bebelușul începuse să se descompună!»


    Aida Parascan a scirs un bilet de adio! pentru bebelușul pe care l-a pierdutfoto: arhiva personală/Instagram
Aida Parascan a scirs un bilet de adio! pentru bebelușul pe care l-a pierdutfoto: arhiva personală/Instagram

Aida Parascan (39 de ani) trece prin momente dramatice! Însărcinată în cinci luni, câștigătoarea MasterChef a fost nevoită să nască natural bebelușul care se oprise din evoluție de patru săptămâni și intrase deja în descompunere. Vedeta face acuzații grave la adresa medicului care i-a monitorizat sarcina!

Aida Parascan a fost nevoită să nască natural, pentru a nu se supune riscurilor. Nașterea a durat aproximativ șase ore și jumătate. “Nici medicii nu au o explicație, pentru că două zile mi s-au făcut analize și au fost perfecte. Colul uterin era înalt, dur, nu existau riscuri de avort spontan, lichidul era foarte mult, placenta era perfect lipită de peretele uterului. Nici ei nu-și explică, pentru că asta se întâmplă când mama nu e bine, când sunt șocuri, dar eu chiar nu am avut niciun fel de nimic”, a spus Aida Parascan, la “Acces Direct”.

Fătul, ajuns la cinci luni, ar fi fost întreg la naștere, însă medicii i-au spus vedetei că acesta ar fi început să se descompună. “Am fost nevoită să-l nasc natural. Am născut 3 copii pe cale naturală și nu cred că am îndurat cât am făcut-o de data asta. Corpul nefiind pregătit... De când au început contracțiile din 2 în 2 minute, cred că vreo 6 ore și jumătate a durat. Era întreg. Eu nu am putut să mă uit. Nu era bucăți, din câte mi s-a spus era întreg, dar începuse să se descompună. Nu știu, nu l-am văzut”, a adăugat vedeta.


    Aida Parascan era însărcinată în 5 lunifoto: arhiva personală
Aida Parascan era însărcinată în 5 lunifoto: arhiva personală

Acuzații la adresa medicului care a monitorizat sarcina

Câștigătoarea MarsterChef a adus acuzații grave medicului care s-a ocupat de monitorizarea sarcinii pe care a pierdut-o. “La penultima vizită, am făcut o programare cu o lună înainte, am ajuns acolo și mi s-a spus că nu e necesar să mi se facă o ecografie. Am zis că am nevoie să știu că copilul e bine și pentru muncă. El mi-a răspuns că nu e necesar, că ecografia poate să mi-o scrie și de mână, ceea ce și făcut de altfel. Mi-a scris o ecografie de mână bazându-se pe ultima ecografie făcută cu o lună înainte”, a spus Aida Parascan.

După o lună, Aida Parascan a mers la un alt medic, pentru o nouă ecografie. Vedeta a aflat abia atunci că inima copilașului ei nu mai bătea și că sarcina se oprise din evoluție de patru săptămâni. “Am mers la medicul de familie cam după două săptămâni. Mi-a dat o altă trimitere și după ce am sunat, mi-a fost făcută o programare cu primul medic disponibil în alt spital. M-am prezentat săptămâna trecută, după aproximativ o lună. De asta nici nu pot să-mi dau seama dacă atunci când am fost la primul medic se întâmplase sau nu. În momentul în care mi s-a pus chestia aia pe abdomen, mi-am dat seama că inima copilului nu mai bate, că totul se vede în ceață. Am intrat în stare de șoc, pentru că-n momentul ăla nu știi ce să crezi. În secunda următoare a venit un alt medic și a făcut măsurătoarea și mi s-a spus că de 3-4 săptămâni copilul a încetat să mai evolueze, adică inimioara lui nu mai bate”, a adăugat vedeta.

cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
cub camelia șucu (1) png
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley