Aida Parascan renunţă la şorţul de bucătar şi se face terapeut 

image
Aida Parascan a pierdut, într-un incendiu, toţi banii câştigaţi la "MasterChef"

Anul acesta este cel al schimbărilor pentru Aida Parascan, câştigătoarea MasterChef, de la Pro TV, în 2013. A renunţat la şorţ şi la a mai lucra în bucătăriile restaurantelor, după ce şi-a luat mai multe ţepe de la patroni, iar acum are o nouă meserie. La 40 de ani, buzoianca a schimbat macazul: este terapeut şi are propriul cabinet unde lucrează cu pacienţii.

Despre viaţa ei s-ar putea scrie un roman. La vârsta de 20 de ani, Aida Parascan şi-a pierdut primul soţ într-un accident de maşină şi a rămas mamă singură. După puţin timp, a plecat în Italia, unde s-a căsătorit din nou, a dat naştere altor doi copii, însă a divorţat şi a venit în România cu toţi trei, pe care şi i-a crescut fără ajutor. A câştigat "MasterChef", de la Pro Tv, însă, ca într-un blestem, banii au ars într-un incendiu. Flăcările au distrus locuinţa în care stătea cu chirie, dar şi banii care-i mai rămăseseră, iar căţelul i-a murit şi el.

O şedinţă de 30 de minute costă 100 de lei

De parcă aceste drame nu i-ar fi fost de-ajuns, în primăvară, Aida a suferit pierderea unui copil care i-a murit în pântec în luna a cincea de sarcină. Multe lovituri sub centură, însă vedeta a reuşit să se ridice de fiecare dată, iar pe toate acestea nu le consideră necazuri sau probleme, ci lecţii de viaţă. Anul acesta, când a împlinit vârsta de 40 de ani, Aida a dorit să facă o schimbare majoră în viaţa ei. S-a hotărât să renunţe la şorţ şi la cuţitul de bucătărie, după ce şi-a luat mai multe ţepe de la patroni, şi a decis să îşi deschidă propriul cabinet şi să profeseze ca terapeut.

image
Aida are trei copii, iar în urmă cu câteva luni a pierdut o sarcină

"Am decis să gătesc doar acasă, pentru ai mei. Pentru că nu am avut nici o satisfacţie din această meserie pe care am făcut-o ani la rând cu pasiune şi bucurie. Nu vreau să dau detalii! Am decis să fac altceva, astfel că după 9 ani de studiu, de participări la conferinţe şi multe iniţieri, am decis să fiu terapeut reiki şi radiestezist. Am deja un cabinet în zona centrală a Bucureştiului, unde vin oameni cu probleme de toate felurile. Am început să profesez datorită experienţelor noastre. Tot ce se întâmplă în viaţă e o plată karmică, ori este o situaţie din care trebuie să înveţi: să te iubeşti, să te accepţi, să iubeşti oamenii. Da, am avut multe cumpene în viaţa mea, de fapt le numesc lecţii pentru că ele s-au întâmplat cu un scop. Eu zic că am învăţat deja, şi iată-mă aici. Nu mi-am schimbat zâmbetul. Indiferent prin ce treci, trebuie să treci cu bucurie", a declarat pentru Click! Aida Parascan, care ia 100 de lei pentru o şedinţă de 30 de minute. Frumoasa şatenă are 3 copii: pe Gianina, care are 20 ani, Samuel, de 13 ani, şi Emilia, în vârstă de 10 ani.

Ce tratează terapiile Reiki

image

Terapiile Reiki se concentrează mai mult pe vindecarea spiritului care poate duce ulterior la vindecarea corpului. Cele mai frecvente afecţiuni tratate cu ajutorul terapiei Reiki  sunt bolile de inimă, afecţiuni ale nervilor, tumorile necanceroase, bolile de piele necontagioase, bolile digestive şi cele ginecologice, bolile sistemului endocrin, reumatismul şi afecţiunile psihosomatice. Terapia este folosită şi ca metodă de reducere şi prevenire a stresului.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
trofeu cupa romaniei  foto frf ro jpg
oleg deripaska foto epa efe
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj